Ο Μολέδο παραμένει βασικός στόχος για την άμυνα του Ολυμπιακού

Ο Μολέδο παραμένει βασικός στόχος για την άμυνα του Ολυμπιακού

Ο Μολέδο παραμένει βασικός στόχος για την άμυνα του Ολυμπιακού

bet365

Εν μέσω μίας νέας... παρέλασης ονομάτων για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού ο Ροντρίγκο Μολέδο συνεχίζει να είναι ένας βασικός στόχος των Πειραιωτών για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Είναι ένα... φλερτ που κρατάει από τον Γενάρη και για το οποίο πηγές κοντά στον Ολυμπιακό έχουν πίστη πως θα τελειώσει με ευχάριστο τρόπο για τους Πειραιώτες. Όπως έχετε διαβάσει ξανά ο 30χρονος Βραζιλιάνος στόπερ καιρό τώρα αποτελεί έναν παίκτη που έχει αρκετά ψηλά στην λίστα του ο Ολυμπιακός. Ο Μολέδο ως γνωστόν έχει πάει στην Ιντερνασιονάλ στην πατρίδα του, όπου έχει προλάβει να πάρει και παιχνίδια.

Για τον άλλοτε σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού υπήρχε καιρό τώρα και η πληροφορία για συγκεκριμένη ρήτρα του που προβλέπεται στην περίπτωση που επιθυμήσει να πάρει μεταγραφή σε άλλη μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα μες στο 2018. Ρήτρα που εφόσον καλυφθεί του επιτρέπει και μία τέτοια μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα αναζητά την φόρμουλα ώστε να πετύχει το deal για την απόκτηση του Μολέδο ακόμα και με δανεισμό. Από εκεί και πέρα στο μεταγραφικό προσκήνιο για τους στόπερ παραμένουν επιλογές του Μαρτίνς από την Πορτογαλία ενώ επανήλθε ο Λουίς Νέτο, Βραζιλιάνος στόπερ, που τα τελευταία χρόνια γράφεται σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο για τους ερυθρόλευκους αλλά συνιστούσε και συνιστά μία ιδιαίτερα ακριβή περίπτωση αλλά και καθόλου εύκολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα