Η συνεργασία Μαρτίνς - Ενρίκες και οι πρώτες εντυπώσεις του συνεργάτη του...

Η συνεργασία Μαρτίνς - Ενρίκες και οι πρώτες εντυπώσεις του συνεργάτη του...

bet365

Ο Αντόνιο Ενρίκες ήρθε προετοιμασμένος στην Ελλάδα έχοντας δει ματς του Ολυμπιακού, είχε συνεργασία με τον Πέδρο Μαρτίνς ενώ έκανε κουβέντα και για τις Ακαδημίες με τον Φρανσίσκο Κόστα.
Η πληροφόρηση που υπήρχε αρχικά ήθελε τον Ενρίκες να έχει φτάσει Δευτέρα στην Ελλάδα, ωστόσο ο εκ των συνεργατών του Πέδρο Μαρτίνς είχε αφιχθεί λίγο νωρίτερα προκειμένου να μπορέσει να δει και το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός στο Καραϊσκάκη. Πέραν αυτού ο Αντόνιο Ενρίκες είχε ήδη δει ματς των Πειραιωτών. Με την άφιξή του στην Ελλάδα είχε στενή συνεργασία εξαρχής με τον Πέδρο Μαρτίνς ενώ τα είπε και με τον Φρανσίσκο Κόστα για το σκέλος των Ακαδημιών.
Μάλιστα είδαν και μαζί το παιχνίδι στο φαληρικό γήπεδο. Ως προς τις πρώτες του εντυπώσεις ο Ενρίκες όπως και οι υπόλοιποι στάθηκαν ιδιαίτερα στους μικρούς του Ολυμπιακού ενώ οι συγκυρίες ήθελαν στα ματς που είδε ο Μαρτίνς με το επιτελείο του η τριπλέτα των Μιραλάς - Φορτούνη - Ανσαριφάρντ να έχει πάει ιδιαίτερα καλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα