«Η Παρτιζάν ζητά τον Τζούρτζεβιτς δανεικό από τον Ολυμπιακό»

«Η Παρτιζάν ζητά τον Τζούρτζεβιτς δανεικό από τον Ολυμπιακό»

«Η Παρτιζάν ζητά τον Τζούρτζεβιτς δανεικό από τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς παραμένει καιρό τώρα προς αποχώρηση και οι Σέρβοι μεταδίδουν ότι η Παρτιζάν ζητάει από τον Ολυμπιακό να τον κλείσει ως δανεικό για τον επόμενο χρόνο.

Το βασικό πρόβλημα των Σέρβων είναι το κόστος μίας τέτοιας μετακίνησης. Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός δαπάνησε πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή του Τζούρτζεβιτς που έπιασε Λιμάνι με συμβόλαιο 4 ετών. Για την Παρτιζάν το ιδανικό σενάριο θα ήταν ένας ετήσιος δανεισμός του Σέρβου δίχως να μπει οψιόν αγοράς, κάτι που ήδη έχει ζητήσει από τον πειραϊκό σύλλογο σύμφωνα με τους Σέρβους. Υπενθυμίζουμε πως από το Gazzetta έχετε διαβάσει από τις αρχές Απριλίου τα δεδομένα για τον διεθνή φορ και ότι επρόκειτο να αποχωρήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα