Η Παρασκευή του Παϊρότζ και οι «κόκκινες γραμμές»!

Η Παρασκευή του Παϊρότζ και οι «κόκκινες γραμμές»!

Gazzetta team
Η Παρασκευή του Παϊρότζ και οι «κόκκινες γραμμές»!

bet365

Τα... χαστούκια που σκάνε με την μορφή των -3 στον Παναθηναϊκό, καθιστούν ακόμη πιο σημαντική την άφιξη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ που αναμένεται την Παρασκευή στην Αθήνα!

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας που την δεδομένη χρονική στιγμή για πολλούς φαντάζει ως ένα... φρένο στον κατήφορο του Παναθηναϊκού προς τον γκρεμό και την αβεβαιότητα πρόκειται να φτάσει στη χώρα μας την Παρασκευή, 4/5, ώστε να έχει σειρά συναντήσεων με τον Γιάννη Αλαφούζο. Η συγκεκριμένη ημερομηνία ίσως έχει την δική της σημασία αφού γίνεται την επόμενη μέρα του καθοριστικού Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας όπου σε μέγιστο βαθμό θα προκύψουν μαντάτα για το μέλλον του συλλόγου.

Εκεί όπου αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις για έναν Παναθηναϊκό που από τα συνεχόμενα -3 στην περίπτωση του Βέμερ δείχνει να είναι στο χείλος της καταστροφής. Θυμίζουμε ότι για να... ανάψει πράσινο από την πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και να προχωρήσει το πρότζεκτ σωτηρίας των «πράσινων» υπάρχουν δύο... κόκκινες γραμμές που δεν πρέπει να παραβιάσει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Η πρώτη είναι να αναλάβει και να πληρώσει τα χρέη που το αναλογούν όπως έχει υποσχεθεί και η δεύτερη η πλέον αυτονόητη. Να παραδώσει έναν Παναθηναϊκό που θα συνεχίζει να είναι μέλος της Σούπερ Λίγκας και όχι μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας.

Από κει και πέρα, άνθρωποι που βρίσκονται στο περιβάλλον του Ταϊλανδού, αφήνουν να εννοηθεί πως υπάρχει φιλική σχέση ανάμεσα στον ίδιο και τον επιχειρηματία Βίκτωρα Ρέστη, αλλά τίποτα περισσότερο και προφανώς διάφορα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει είναι πάνω στην λογική της εικασίας κι όχι της πραγματικότητας.

Άλλωστε ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ενδιαφέρεται να κάνει δυναμικό... μπάσιμο στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα δεν ήταν λίγοι αυτοί που εκδήλωσαν ενδιαφέρον φωνάζοντας «παρών». Είτε για να αναλάβουν κάποιο πόστο στην επόμενη μέρα, είτε για να είναι «ισχυροί συμπαίκτες» στο fund που θέλει να ξαναφέρει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα