Παπαϊωάννου: «Έκλεισε ο κύκλος μου στη Λαμία»

Δημήτρης Ρούσσος
Παπαϊωάννου: «Έκλεισε ο κύκλος μου στη Λαμία»

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανέφερε σε δηλώσεις του πως «έκλεισε ο κύκλος στον σύλλογο», προμηνύοντας εξελίξεις, μια μέρα μετά την εξασφάλιση της παραμονής της στη Superleague.

Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) «κλείδωσε» την παραμονή της Λαμίας στη μεγάλη κατηγορία για την επόμενη σεζόν, ωστόσο φαίνεται πως «πυροδοτεί» κι εξελίξεις στο διοικητικό γίγνεσθαι του συλλόγου.

Στην «επόμενη μέρα» μετά την εξασφάλιση της παραμονής, ο μεγαλομέτοχος των Φθιωτών, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, έκανε δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1, όπου ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη διοικητική ηγεσία της ομάδας και υπογράμμισε την ανάγκη να βοηθήσουν άλλοι στη χρηματοδότηση της ΠΑΕ και να μπει «νέο αίμα».

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Κάθε άνθρωπος κάνει έναν κύκλο, κλείνει τον δικό του και πρέπει να έρχεται νέο αίμα. Νέοι παράγοντες, νέοι άνθρωποι. Ο δικός μου ο κύκλος έχει κλείσει στη Λαμία. Πρέπει να γίνουμε πιο εξωστρεφείς, να έρθουν νέοι παράγοντες, να έχουν περισσότερη όρεξη. Τα τρία τελευταία χρόνια ένιωσα σαν να ήμουν σε πόλεμο,στο Ιράκ ή την Συρία, καλύτερα θα ήταν εκεί, παρά όσα έζησα ως παράγοντας στη Football League για τρία χρόνια. Πέρασαν συνολικά 7 χρόνια συνολικής ενασχόλησης με την Λαμία, την ομάδα αυτή που την αγαπώ ιδιαίτερα και δεν θα πάψω να την στηρίζω, αλλά ήρθε η ώρα να μπει νέο αίμα μπροστά.

» Έχει πολλή κουβέντα ακόμα. Όποιος αναλάβει την ομάδα εγώ θα είμαι χορηγός, από τους μεγάλους μάλιστα της ομάδας. Πρέπει να σκύψουν κι άλλοι και να στηρίξουν την ομάδα, καθώς και γενικά οτιδήποτε αθλητικό συμβαίνει στην πόλη. Εγώ έδωσα και την ψυχή μου και φάγαμε και γιούχα! Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και δεν με πείραξε κιόλας. Να έρθει όμως κάποιος να πάρει την ομάδα.

» Να περάσει και το παιχνίδι με την ΑΕΛ, όχι βέβαια πως έχει βαθμολογική σημασία,αλλά μετά θα συζητήσουμε σε νέα βάση και για όλα. Ευχαριστώ τον απλό κόσμο, όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν την Λαμία σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα της ανόδου πέρσι και της παραμονής φέτος στην Super League. Η συνέχεια όμως θα είναι αποτέλεσμα ειλικρινούς συζήτησης, προϋπόθεση στήριξης και υπόθεση πολύ περισσότερων ατόμων.

» Εγώ δεν ήμουν παράγοντας του ποδοσφαίρου, η Λαμία με "ανάγκασε" να το κάνω. Πρέπει να ασχοληθούν σοβαροί άνθρωποι με την ομάδα, δεν είναι του Παπαϊωάννου, τίποτα δεν ανήκει στον Παπαϊωάννου».

ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ «ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ»

Από τη στιγμή που ο κύριος χρηματοδότης του συλλόγου δηλώνει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το προσκήνιο και να «ξεφορτωθεί» το βάρος που σήκωνε ως τώρα, αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Αυτό που φαίνεται είναι πως ο κ. Παπαϊωάννου δεν έκανε λόγο για ολοκληρωτική αποχώρηση.

Αντίθετα, αναφερόμενος στην «προϋπόθεση στήριξης πολύ περισσότερων ατόμων», έκανε σαφή την ανάγκη για εμπλοκή περισσότερων ανθρώπων στη χρηματοδότηση και στα διοικητικά δρώμενα.

Ο ίδιος είχε μιλήσει γι' αυτή την πρόθεση και στις αρχές Φεβρουαρίου, λίγο πριν το επεισοδιακό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και το ζήτημα που είχε ανακύψει με τα εισιτήρια του αγώνα και τους λόγους ασφαλείας. Πλέον, με τη σεζόν να οδηγείται στο τέλος της, το έδαφος είναι σαφώς πιο πρόσφορο για τέτοιες κουβέντες.

Επομένως, στον σύλλογο επικρατεί αναμονή για να φανεί αν θα υπάρξει ανταπόκριση στο «κάλεσμα» του μεγαλομετόχου. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως θα σταθεί στο πλευρό όποιοι/όποιων συνδράμουν, ως «μέγας» μάλιστα χορηγός, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι.

Αυτονόητα, τα θέματα σχετικά με το ρόστερ, τις ανανεώσεις και τις κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν περνούν σε δεύτερο «πλάνο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα