Χατζηνικολάου: «Μας βολεύει μια αναδιοργάνωση των κατηγοριών»

Gazzetta team
Χατζηνικολάου: «Μας βολεύει μια αναδιοργάνωση των κατηγοριών»

bet365

Στην ενδεχόμενη αναδιοργάνωση των κατηγοριών του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου και στο όφελος που θα είχε σε αυτή την περίπτωση ο Πλατανιάς αναφέρθηκε ο προπονητής του, Γιάννης Χατζηνικολάου.

Οι Χανιώτες έχουν εδώ και καιρό αποδεχθεί τη μοίρα τους, που βρίσκεται πλέον στη Football League, μετά τον μαθηματικό υποβιβασμό τους.

Το παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο (1-2) δεν θα άλλαζε κάτι και παρότι ο Πλατανιάς προσπάθησε και προηγήθηκε, δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο βαθμολογικό όφελος.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός των Κρητικών ρωτήθηκε για τον αγώνα, όπως και στα σχέδια για Superleague 1 & 2 και όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς για ένα ακόμα παιχνίδι χάσαμε και το χειρότερο είναι ότι χάσαμε και κάποιους παίκτες, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συμπληρώσουμε - δεν ξέρω αν ο Βάντερσον είναι τραυματίας - καλά καλά ούτε 11άδα. Θα ήθελα μιας που είναι και το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στα Περιβόλια, αφού μου δίνεται η ευκαιρία, να ευχαριστήσω τον κόσμο για όλη την παρουσία που είχε όλα αυτά τα χρόνια στη Superleague. Και τη φετινή χρονιά. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, με όλα αυτά που γίνονται, με τα δικαστήρια, τις αδειοδοτήσεις, τις αναδιαρθρώσεις που λένε. Από την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει το σωματείο να κοιτάξει πώς μπορεί να κινηθεί για την επόμενη μέρα».

Για τον θα «βόλευε» την ομάδα του Πλατανιά η αναδιάρθρωση της Superleague: «Βολεύει, ό,τι βολεύει, βολεύει από το να πας στην Football League. Αλλά, θα πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές λειτουργικά και σε έμψυχο δυναμικό, αν θέλει η ομάδα να σταθεί. Εδώ και αρκετό καιρό έχω δώσει μια έκθεση στον πρόεδρο, οπότε γνωρίζει το πώς περίπου μπορούμε να κινηθούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα