Βρουσάι: «Τιμή μου να παίζω στον Ολυμπιακό»

Βρουσάι: «Τιμή μου να παίζω στον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Βρουσάι: «Τιμή μου να παίζω στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Μάριο Βρουσάι μίλησε στο match programme του Ολυμπιακός - Παναιτωλικός για το πως νιώθει που παίζει στον πειραϊκό σύλλογο και τα όνειρά του.
Ειδικότερα το τι είπε:
- Πραγματοποίησες το ντεμπούτο σου στην Super league κόντρα στην Κέρκυρα σημειώνοντας και γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Είναι ότι πιο ωραίο έχεις ζήσει έως τώρα στον Ολυμπιακό;
«Είναι πολύ σημαντικό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συνδύασα το ντεμπούτο μου με γκολ και φυσικά και με νίκη της ομάδας. Όλοι στην Ακαδημία ονειρευόμαστε να παίξουμε στο «Γ. Καραϊσκάκης» που είναι η πιο «καυτή» έδρα της Ελλάδος και μια από τις πιο δυνατές της Ευρώπης».
- Ξεκίνησες την σεζόν ταξιδεύοντας στην Αυστρία για την προετοιμασία αλλά στη συνέχεια έπαιξες στην ομάδα Νέων. Αυτό σε στεναχώρησε ή σε πείσμωσε;
«Με πείσμωσε. Δεν αισθάνθηκα ότι απέτυχα αλλά αισθάνθηκα ότι πρέπει να δουλέψω πιο σκληρά και να βελτιώσω πολλά στοιχεία στο παιχνίδι μου. Δεν το κρύβω ότι περίμενα την ευκαιρία μου και είμαι ευχαριστημένος που έχω ήδη 4 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα. Αυτό βέβαια θέλω να είμαι απλά μια καλή αρχή».
- Πως ονειρεύεσαι το μέλλον σου στον Ολυμπιακό;
«Από την πρώτη ημέρα που με επέλεξαν να έρθω στην Ακαδημία του Ολυμπιακού είχα όνειρο να γίνω επαγγελματίας και να παίξω στην πρώτη ομάδα. Τα κατάφερα από την μια αλλά από την άλλη αισθάνομαι πως τώρα αρχίζω και έχω να μάθω πάρα πολλά. Σίγουρα όνειρο μου είναι να καθιερωθώ στην ομάδα και να την βοηθήσω, όσο μπορώ, να κατακτήσει τίτλους».
- Είσαι «προϊόν» της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Τι σε δίδαξε η παρουσία σου στην Ακαδημία;
«Η Ακαδημία με βοήθησε και ως ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο. Δούλεψα σε υψηλό επίπεδο μέσα στο γήπεδο ενώ διαμένοντας στους ξενώνες στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη έμαθα να σέβομαι και να αναγνωρίζω. Ο Ολυμπιακός παρέχει τα πάντα στην Ακαδημία του και είμαι τυχερός γι’ αυτά που έζησα. Είναι μεγάλη τύχη να παίζεις κόντρα σ’ ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Μπαρτσελόνα, η Σπόρτινγκ και να κατακτάς και κούπες στην Ελλάδα».
- Το μέλλον του Ολυμπιακού περνάει από την Ακαδημία του;
«Ναι. Είδαμε ότι παιδιά όπως ο Ρέτσος, ο Ανδρούτσος, ο Νικολάου και ο Μανθάτης έχουν πολύ καλή εξέλιξη ενώ φέτος δόθηκε και σε μένα η ευκαιρία. Υπάρχουν και άλλα παιδιά που αξίζουν στην Ακαδημία και θα τα δείτε τα επόμενα χρόνια. Αυτό που λέω και στον εαυτό μου αλλά και στους πιο μικρούς είναι να έχουν υπομονή, να δουλεύουν, και να είναι έτοιμοι όταν παίξουν να αρπάξουν την ευκαιρία. Είναι τεράστια τιμή να παίζεις στον Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα