Εγραψαν ιστορία ΠΑΟΚ και Πρίγιοβιτς (pic)

Εγραψαν ιστορία ΠΑΟΚ και Πρίγιοβιτς (pic)

bet365

O ΠΑΟΚ πανηγύρισε, ως φιλοξενούμενος, τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του επί του Παναθηναϊκού, ενώ ο Σέρβος φορ έγινε ο πρώτος «ασπρόμαυρος» παίκτης, που σημειώνει δύο γκολ στη Λεωφόρο.

Το πέρασμα του «Δικεφάλου» από το «Απόστολος Νικολαΐδης» με το εντυπωσιακό 3-0 σηματοδοτεί αυτομάτως τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του ως φιλοξενούμενος του Παναθηναϊκού.

Οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν τις επτά νίκες σε 65 παιχνίδια ως φιλοξενούμενοι των «πρασίνων», ενώ η σημερινή νίκη του ήταν μόλις η δεύτερη στην παραδοσιακή έδρα του «τριφυλλιού».

Η βραδιά ανήκει στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος με τα δύο γκολ που σημείωσε έφτασε τα 17 στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και τα 25 συνολικά στη σεζόν 2017-18.

Ο Σέρβος επιθετικός έγινε ο πρώτος ασπρόμαυρος» παίκτης, που σημειώνει δύο γκολ στη Λεωφόρο, σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος και… πεινασμένος, λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Απόστολος» Νικολαΐδης.

«Εκπληκτική νίκη. Εκπληκτική ομαδική δουλειά. Πεινασμένος και έτοιμος για περισσότερα!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Πρίγιοβιτς που κυνηγάει να γίνει ο τρίτος παίκτης του ΠΑΟΚ, μετά τους Δημήτρη Ναλιτζή και Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που θα κατακτήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Great Victory!!!Great Teamwork!! Hungry and Ready for MORE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleksandar Prijovic (@prijo09) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα