«Ο Μαρινάκης θέλει να απογειώσει τον Ολυμπιακό»

«Ο Μαρινάκης θέλει να απογειώσει τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Ο Μαρινάκης θέλει να απογειώσει τον Ολυμπιακό»

bet365

Η Σχολή Ένωσης Ρέντη του Ολυμπιακού, με ανακοίνωσή της, στηρίζει το Βαγγέλη Μαρινάκη και αναφέρεται στο όραμά του για κάνει το σύλλογο να προοδεύσει.

Η ανακοίνωση Διεύθυνσης Σχολής Ένωσης Ρέντη:

Οι μεγάλες ιδέες γεννιούνται από μεγάλα μυαλά. Οι μεγάλες ομάδες διοικούνται από μεγάλους άνδρες.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ιδέα και μεγάλη ομάδα και όπως είναι φυσικό έχει και στην ηγεσία του έναν άνθρωπο με προσωπικότητα, κύρος και όραμα. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άλλος από τον Ηγέτη μας τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Είναι ο άνθρωπος που επειδή είμαστε στην οικογένεια του Ολυμπιακού θέλει να φτάσει τον σύλλογο ακόμη πιο ψηλά, να τον απογειώσει. Ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει για την οργάνωση του απ’ όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες και αυτό το οφείλει στον κ. Μαρινάκη.

Μπορεί κάποιοι «κύκλοι» να τον «χτυπούν» αλλά αυτός δεν σταματάει να δουλεύει για το καλό του Ολυμπιακού και της νεολαίας. Είμαστε περήφανοι που είναι στο τιμόνι του Ολυμπιακού και θα τον στηρίζουμε γιατί μας οδηγεί στον δρόμο της επιτυχίας και της καταξίωσης.

Σχολή Ένωση Ρέντη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα