Χωρίς Κάμπος, Μαλεζά, Μουλέν στην Αθήνα

Gazzetta team
Χωρίς Κάμπος, Μαλεζά, Μουλέν στην Αθήνα

bet365

Τρεις απουσίες μετράει ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι Κάμπος, Μουλέν και Μαλεζάς δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, που θα βρεθεί στην Αθήνα.

Αντίθετα στην αποστολή του «Δικεφάλου» επιστρέφει ο Ρόμπερτ Μακ και ο νεαρός Μιχόγεβιτς.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Έτοιμοι για μία ακόμα μάχη. Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 29η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει μετά το τέλος της προπόνησης τους… εκλεκτούς του για την μάχη της Λεωφόρου.

Ίντερ - Γιουβέντους και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Ικάρντι σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (28.04) στο γήπεδο της Τούμπας και περιελάμβανε πέρα από το απαραίτητο ζέσταμα και τα καθιερωμένα παιχνίδια κατοχής, δουλειά πάνω στο τακτικό κομμάτι και εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Οι Στέλιος Μαλεζάς και Τζάλμα Κάμπος έκαναν τρέξιμο στο γήπεδο και αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Τιμπό Μουλέν και ο Παναγιώτης Γλύκος συνέχισαν θεραπείες. Και οι τέσσερις φυσικά δεν θα είναι στην διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για το επικείμενο παιχνίδι, αντίθετα με τον Μάρκο Μιχόγεβιτς , ο οποίος θα ταξιδέψει κανονικά στην Αθήνα.

Αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για την προτελευταία μάχη του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία αποτελείται αναλυτικά από τους:

Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Μιχόγεβιτς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Κάνιας, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα