Τακτική και βίντεο στην Ξάνθη ενόψει ΑΕΛ

Gazzetta team
Τακτική και βίντεο στην Ξάνθη ενόψει ΑΕΛ

bet365

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, για την 29η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή στα Πηγάδια (29/4, 19:00).

bwin Predictor* - Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στους αγώνες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ; (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Την τελευταία της προπόνηση σε δυνατούς ρυθμούς πραγματοποίησε το πρωινό της Παρασκευής η Ξάνθη.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές μετά την ανάλυση βίντεο και τις ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού, passing game και pressing στην προθέρμανση, δούλεψαν σε διαφορετικούς τομείς της τακτικής, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΛ (29/4, 19:00).

Ο Μίλαν Ράσταβατς ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του, τόσο στο αμυντικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι αλλά και στις στατικές φάσεις, ενώ υπήρξαν και επιθετικά τελειώματα, με τους παίκτες να προσπαθούν για αποτελεσματικότητα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χρήστος Λισγάρας, που θεωρείται απίθανο να προλάβει το παιχνίδι με τους «βυσσινί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα