Μαϊστόροβιτς: «Περήφανος για την επιτυχία της ΑΕΚ, δεν έφυγα λόγω της πίεσης»

Μαϊστόροβιτς: «Περήφανος για την επιτυχία της ΑΕΚ, δεν έφυγα λόγω της πίεσης»

Μαϊστόροβιτς: «Περήφανος για την επιτυχία της ΑΕΚ, δεν έφυγα λόγω της πίεσης»

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έδωσε συνέντευξη στη Σουηδία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ΑΕΚ και στους λόγους της αποχώρησής του από την Ένωση.

Ο Μαϊστόροβιτς μίλησε στο fotbollskanalen, όπου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για το πέρασμά του από την ΑΕΚ στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο νυν αθλητικός διευθυντής της Μπρομαποϊκάρνα τόνισε ότι το πρότζεκτ της ΑΕΚ ήταν πολύ απαιτητικό και περιείχε αρκετή πίεση, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν ήταν αυτός ο λόγος που αποφάσισε να αποχωρήσει.

Παράλληλα ο 41χρονος Σουηδός δήλωσε περήφανος για την επιτυχία της Ένωσης να κατακτήσει τον τίτλο και να κάνει μια καλή ευρωπαϊκή πορεία, συνεχίζοντας έτσι την σωστή δουλειά που γίνεται από την περσινή σεζόν.

«Στην ΑΕΚ είχαμε έναν πολύ ισχυρό πρόεδρο που είναι στην ομάδα καιρό και κατάφερε να την χτίσει. Σίγουρα θα έπρεπε να ακολουθήσω ότι είχαν κάνει πριν. Αυτό ήταν δύσκολο για μένα. Ήταν πολύ απαιτητικό, ήταν κάτι που απαιτούσε πολύ ενέργεια, αλλά έμαθα και αρκετά.

Γνώριζα την πίεση που υπήρχε. Όμως ήταν άλλα πράγματα που δεν είχαν να κάνουν με αυτό το θέμα. Έτσι ένιωσα ότι δεν άξιζε να συνεχίσω να δουλεύω πλέον στην ΑΕΚ. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα τα πήγε πολύ καλά. Μπορείτε να το δείτε ακόμα. Βρίσκονται στην κορυφή, έφτασαν στους 32 του Europa League, και ασφαλώς είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος για την επιτυχία τους», ανέφερε ο Μαϊστόροβιτς.

Best of internet