Βλαχοδήμος: «Χάνουμε βαθμούς που κερδιζουμε στο γήπεδο»

Βλαχοδήμος: «Χάνουμε βαθμούς που κερδιζουμε στο γήπεδο»

Βλαχοδήμος: «Χάνουμε βαθμούς που κερδιζουμε στο γήπεδο»

Την απογοήτευση του για τις αφαιρέσεις βαθμών της ομάδας εξέφρασε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Αναλυτικά ο νεαρός πορτιέρο μιλώντας στο «Εθνοσπόρ» ανέφερε τα εξής: «Μας στενοχωρεί πολύ όλο αυτό και το συζητάμε καθημερινά στα αποδυτήρια. Για το πώς χάνει η ομάδα βαθμούς που έχει κατακτήσει στο γήπεδο. Τι να πω; Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι τη δουλειά μας. Για τα άλλα που συμβαίνουν εκτός γηπέδου, εμείς, δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Κοιτάμε μόνο το πώς θα κερδίσουμε όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται και να έχουμε καλό κλίμα. Προσπαθούμε καθημερινά να δίνουμε το 100%. Ξέρουμε ότι πια παίζουμε μόνο για τον εαυτό μας».

Για το πώς μένει η ομάδα ενωμένη: «Όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μάς ένωσαν ως γκρουπ, ως παίκτες και ομάδα. Ο καθένας μας έχει καταλάβει τι γίνεται, πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση, και προσπαθεί να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα για την ομάδα και για τον εαυτό του. Και ο κόουτς κάνει πολύ καλή δουλειά πάνω σε αυτό και μας κρατάει ενωμένους. Μας έδεσαν όλα αυτά».

Για τις συζητήσεις που υπάρχουν σχετικά με την αλλαγή ιδιοκτησίας: «Δεν ξέρουμε πολλές λεπτομέρειες, για τα γύρω γύρω είναι άλλοι εκείνοι που θα αποφασίσουν. Όμως, όλοι όσοι βρισκόμαστε στον Παναθηναϊκό και τον αγαπάμε θέλουμε να βρεθεί μια λύση».

Best of internet