Ερωτηματικά και αγωνία για Κάμπος

Ερωτηματικά και αγωνία για Κάμπος

Gazzetta team
Ερωτηματικά και αγωνία για Κάμπος

bet365

Ο Ανγκολέζος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε θεραπεία και η κατάσταση του παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Μετά την δύσκολη νίκη με ανατροπή κόντρα στην Ξάνθη, οι παίκτες πήραν ρεπό την Δευτέρα (23.04) για να ανακτήσουν δυνάμεις και από σήμερα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (24.04, 19:00).

Όσοι ξεκίνησαν στην βασική 11άδα της κυριακάτικης μάχης έκαναν πρόγραμμα συντήρησης. Για τους υπόλοιπους το… μενού περιελάμβανε δουλειά στην κατοχή, το passing game, καθώς και στη φυσική κατάσταση μέσα από ασκήσεις με μπάλα.

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς αισθανόταν καλύτερα κι από αύριο αναμένεται να μπει κανονικά, ενώ οι Τιμπό Μουλέν και Στέλιος Μαλεζάς συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα

Ο Τζάλμα Κάμπος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από το ματς με την Ξάνθη, υποβλήθηκε σε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Την Τετάρτη (25.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα