Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει και τους Ζοάο Αμαράλ και Τεσέιρα (vids)

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει και τους Ζοάο Αμαράλ και Τεσέιρα (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει και τους Ζοάο Αμαράλ και Τεσέιρα (vids)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές είδε από κοντά το Πόρτο - Βιτόρια Σετουμπάλ και έχει στραμμένο το βλέμμα του και στους μεσοεπιθετικούς Αμαράλ και Τεσέιρα.
Στην Ιβηρική αποκαλύπτεται πως ο Μαρτίνς είδε από κοντά το Πόρτο - Βιτόρια Σετουμπάλ που έληξε 5-1. Στην Πόρτο αγωνίζονται παίκτες που έχουν συνδεθεί με τον Ολυμπιακό όπως οι Μαρκάνο, Τικίνιο Σοάρες και άλλοι ενώ ακόμα στην Πορτογαλία στέκονται στον ρόλο του Πέδρο Μαρτίνς για τον 27χρονο Μουσά Μαρεγκά και στο πόσο τον βοήθησε. Στο ματς αυτό βασικοί ήταν μεταξύ άλλων οι Μαρκάνο, Τικίνιο Σοάρες αλλά και ένας παλιός στόχος των Πειραιωτών, ο 30χρονος σέντερ μπακ Γιοάν Ταβάρες.
Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα κλείσει από 2 έως 4 περιπτώσεις από εκεί. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά από πιο μικρές ομάδες δύο παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός Ζοάο Αμαράλ. Παίζει εξτρέμ και επιθετικός και φέτος έχει 37 αγώνες με 9 γκολ και 4 ασίστ. Έχει συμβόλαιο στην Βιτόρια Σετουμπάλ έως το 2019. Ο Ζοάο Αμαράλ έπαιζε στο ματς της Πόρτο με την Βιτόρια Σετουμπάλ.
Μία 2η περίπτωση είναι ο Ζοάο Ραφαέλ Μπρίτο Τεσέιρα. Στα 24 του χρόνια παίζει ως κεντρικός και επιτελικός χαφ αλλά και έξω αριστερά. Ανήκει στην Μπενφίκα και έπαιζε φέτος δανεικός στην ομάδα της Βιτόρια Σετουμπάλ. Είχε φέτος 29 αγώνες με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα