Σκουτέρης: «Διαφώνησα με την μεταμεσονύχτια δημοσίευση της απόφασης στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός»!

Gazzetta team
Σκουτέρης: «Διαφώνησα με την μεταμεσονύχτια δημοσίευση της απόφασης στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός»!

bet365

Το email του δικαστή Δημήτρη Σκουτέρη προς τον συνάδελφό του, Κώστα Δεμέστιχα, το οποίο βρίσκεται και στα χέρια της Δικαιοσύνης, είδε το φως της δημοσιότητας, όπως και το ότι διαφώνησε με την μεταμεσονύχτια ανάρτηση της απόφασης στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.
Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε το email του αθλητικού δικαστή Δημήτρη Σκουτέρη προς τον συνάδελφό του, Κωνσταντίνο Δεμέστιχα, που βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Το email εστάλη από τον κ. Σκουτέρη το βράδυ της 12ης Μαρτίου 2018, δηλαδή την επομένη της μεταμεσονύχτιας εφετειακής απόφασης για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Ο κ. Σκουτέρης, απευθυνόμενος στον εισηγητή της Επιτροπής, Κωνσταντίνο Δεμέστιχα, επισημαίνει: «Δες Κωστή και αυτό το δημοσίευμα (σ.σ. η προ ολίγου εκδοθείσα ανακοίνωση της ΑΕΚ) και ποσό άδικο είναι για μένα που ήμουν ο μόνος από τους πέντε μας που έλεγα ότι πρέπει να δημοσιεύσουμε διατακτικό τη Δευτέρα το πρωί για μην διαταράξουμε την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί και υπό την οποία θα έπαιζαν οι ομάδες.
Δες ποσό αντεστραμμένα παρουσιάζει τα πράγματα και πόσο εσφαλμένη εικόνα δημιουργεί και ενώ ήμουν ο μόνος που σας έλεγα ότι δεν πρέπει να δημοσιεύσουμε την απόφαση γρήγορα. Για αυτό θα καταχωρίσω στο τέλος της απόφασης την προφορική ψηφοφορία που κάναμε για το πότε πρέπει να δημοσιεύσουμε και το τι πρότεινε ο καθένας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα