Κονέ: «Θέλω να μείνω, την αγαπάω την ΑΕΚ»!

Κονέ: «Θέλω να μείνω, την αγαπάω την ΑΕΚ»!

Gazzetta team
Κονέ: «Θέλω να μείνω, την αγαπάω την ΑΕΚ»!

bet365

Ο Παναγιώτης Κονέ πανηγυρίζει το πρωτάθλημα με την Ενωση και ελπίζει να είναι το πρώτο από όσα ακολουθήσουν, αφού θέλει να παραμείνει Κιτρινόμαυρος.

Ο άσος της ΑΕΚ ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της Nova και μίλησε για όσα έζησε στη φετινή σεζόν, τονίζοντας ότι οι Κιτρινόμαυροι άξιζαν το πρωτάθλημα και θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους ως νταμπλούχοι!

Αναλυτικά όσα είπε ο Κονέ...

«Πιστεύω ότι οι μεγάλες ομάδες που παίζουν ανά τρεις μέρες συνηθίζουν αυτό το πρόγραμμα. Παίρνεις τις προπονήσεις και τις αφαιρείς από τους αγώνες. Τις δύο πρώτες τρεις εβδομάδες μετά τον αποκλεισμό ήμασταν λίγο ξεσυνηθισμένοι. Θέλαμε να προχωρήσουμε στο Γιουρόπα, αποκλειστήκαμε με ψηλά το κεφάλι. Η ΑΕΚ είχε τη μεγαλύτερη διάρκεια στο πρωτάθλημα, με τις μεγάλες ομάδες έκανε πολύ καλά αποτελέσματα. Είχε το κάτι παραπάνω και έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου. Δεν είναι μυστικό ότι είμαστε μια ωραία παρέα στα αποδυτήρια.

Όλοι μιλούν για την Εθνική και πως ο προπονητής πρέπει να κάνει κάποιες δοκιμές. Ο Κώστας είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και τα επόμενα χρόνια θα είναι ένα από τα βασικά στελέχη και θα πρέπει σιγά σιγά να μπαίνει στο κλίμα όπως και ο Βασίλης που επέστρεψε πιο δυνατός μετά τον τραυματισμό του. Δεν ειπώθηκε από μένα κάτι τέτοιο. Την αντίδραση των διαιτητών την είδατε. Είχαν κολλήσει. Ήταν κάτι μαγικό. Δώσαμε χαρά σε πολύ κόσμο που πριν μερικά χρόνια είχε στεναχωρηθεί πολύ με τον υποβιβασμό της ομάδας. Το χάρηκε ο κόσμος, το χαρήκαμε και εμείς, φέτος αξίζαμε το πρωτάθλημα και το χαρήκαμε τόσο πολύ.

Ήταν ο πρώτος λόγος που επέστρεψα. Όταν είχα έρθει είχα πει ότι ήθελα να δω λίγο την ομάδα γιατί με είχαν ρωτήσει για το αν είναι πρώτος στόχος το πρωτάθλημα. Μόλις την έζησα λίγο πίστεψα ότι θα το πάρουμε.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας. Έτσι πρέπει να είναι τα γήπεδα. Εδώ έχουμε συνηθίσει κάπως αλλιώς. Το πρόσωπο που έδειξαν χθες ήταν πολύ καλό γιατί μετά από 24 χρόνια όλοι θα ήθελαν να μπουν μέσα. Έδειξαν όμως σεβασμό και δεν ήθελαν να προκαλέσουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Πρωτόγνωρες οι στιγμές στα αποδυτήρια. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα. Ελπίζω να γίνει στο τελευταίο ματς με τον Απόλλωνα και το καλοκαίρι να απολαύσουμε τις διακοπές σας σαν νταμπλούχοι.
Ο Πάρης θα γυρίσει πιο δυνατός. Είναι μικρός, είμαι σίγουρος ότι θα αφήσει το στίγμα του στην ομάδα. Οι συμπαίκτες μου, μου έχουν πει ότι ο Λαμπρόπουλος τραγουδάει καλά. Το ήθελε πολύ ο Πέτρος αλλά είναι πολύ έξυπνος και έλεγε ότι θα αγωνιστεί όταν θα είναι έτοιμος για να μην είναι βάρος στην ομάδα. Σε αυτό του βγάζω το καπέλο. Του σταθήκαμε όλοι και η απουσία του μας έκανε πιο δυνατούς. Έκανε πιο δυνατό τον Μπακασέτα, τον Λάζαρο, τον Μάρκο, τον Αραούχο.

Εγώ θέλω να μείνω στην ομάδα, ελπίζω και η ομάδα να το θέλει. Η Ουντινέζε είναι σε μία δύσκολη φάση του πρωταθλήματος. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο εκεί, πρέπει να λύσω πρώτα την κατάσταση εκεί για να μπορέσω να συζητήσω με την ΑΕΚ. Ελπίζω να λυθεί σύντομα. Δεν θέλω να πω πράγματα που δεν ισχύουν ή κάτι βιαστικό. Την αγαπώ την ΑΕΚ, με βοήθησε πολύ φέτος για να πάρω συνεχόμενα ματς μετά από δύο δύσκολους τραυματισμούς που είχα. Μπορώ να δώσω ακόμα περισσότερα. Ευχαριστώ τους πάντες, ελπίζω να λυθεί το θέμα και να συνεχίζω να αγωνίζομαι για την ομάδα που αγαπώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα