ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάζουμε τον Πανιώνιο πάνω απ' όλα»

Gazzetta team
ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάζουμε τον Πανιώνιο πάνω απ' όλα»

bet365

Ενωτική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, μέσω της οποίας τονίζει πως όλοι βάζουν την ομάδα πάνω απ' όλα, ενώ στέκονται και στους πολλούς τραυματισμούς που είχαν οι «κυανέρυθροι»την φετινή χρονιά...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο παιχνίδι της Κυριακής, όλοι συμφωνούμε ότι η ομάδα μας δεν είχε την αγωνιστική εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε. Ελειψαν στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ όπως είναι το πάθος, η μαχητικότητα και η δίψα για διάκριση.

Από την άλλη πλευρά όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα μας, ειδικά φέτος, έχει χτυπηθεί από την ατυχία, με συνεχόμενους τραυματισμούς βασικών παικτών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αγωνιστεί σχεδόν σε κάθε αγωνιστική με διαφορετική ενδεκάδα.

Έτσι και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στερηθήκαμε τις υπηρεσίες παικτών όπως οι Σιώπης, Λάμπρου, Τασουλής, Γκιοατά, Ουάσινγκτον. Παράλληλα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αγωνισθήκαμε για περίπου 11’ με τον Κότνικ να έχει υποστεί διάσειση και να χρειάζεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο Σαββίδης, για περίπου μια ώρα έπαιξε με τον καρπό του σπασμένο, ενώ και ο Βλάχος που επέστρεψε από τραυματισμό, έγινε αναγκαστικά αλλαγή καθώς ένιωσε σφίξιμο στο πόδι του.

Θεοί δεν μπορούμε να γίνουμε. Αυτό που κάνουμε, είναι να δουλεύουμε 24 ώρες για την ομάδα μας, χωρίς να υπολογίζουμε το προσωπικό κόστος και βάζοντας τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ πάνω απ’ όλα.

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και σύντομα θα ξεκινήσουμε το χτίσιμο της ομάδας για την επόμενη τριετία, προκειμένου να καταστήσουμε και πάλι περήφανη όλη την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα