Νέα αποχή οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

Νέα αποχή οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

Νίκος Αθανασίου
Νέα αποχή οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν πληρώθηκαν την υπόλοιπη δόση του Δεκεμβρίου την Δευτέρα, δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις του Κωνσταντίνου και ξεκίνησαν νέα αποχή από τις προπονήσεις!

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος της διοίκησης του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, πήγε την Δευτέρα στο Κορωπί για να πείσει τους παίκτες ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν πληρωθεί το υπόλοιπο της δόσης Δεκεμβρίου. Οι «πράσινοι» συζήτησαν μεταξύ τους και αφού κατέληξαν ότι τα όσα ισχυρίστηκε ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου δεν τους είναι αρκετά, αποφάσισαν να μην προπονηθούν σήμερα και να συνεχίσουν μέχρι να ικανοποιηθούν. Την Τρίτη υπάρχει ρεπό, οπότε η συνέχεια στην αποχή θα δοθεί την Τετάρτη.

Από κει και πέρα σύμφωνα με την ΠΑΕ, η διοίκηση πρότεινε να τους καταβληθεί στις 30/4 άλλο ένα 35% της δόσης του Δεκεμβρίου και στις 15 Μαϊου να εξοφληθούν το 100% του Φεβρουαρίου και το υπόλοιπο 35% του Δεκεμβρίου. Οι παίκτες αντιπρότειναν να τους καταβληθεί μέχρι την Δευτέρα το υπόλοιπο της δόσης του Δεκεμβρίου και όλα είναι ανοιχτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα