Από την απόγνωση στην απόλυτη χαρά (pics)

Από την απόγνωση στην απόλυτη χαρά (pics)

Gazzetta team
Από την απόγνωση στην απόλυτη χαρά (pics)

bet365

Πέντε φωτογραφίες που δείχνουν όλη την πορεία της ΑΕΚ αυτά τα πέντε χρόνια. Από την απόγνωση των γονιών που κρατούν αγκαλιά τα παιδιά τους και βλέπουν την Ένωση να υποβιβάζεται, μέχρι την χθεσινή ΑΠΟΛΥΤΗ χαρά...

Το ημερολόγιο έγραφε 14/4/2013 μια μέρα που δεν πρόκειται να ξεχαστεί από κανέναν φίλο της ΑΕΚ, αλλά και συνολικά φίλαθλο του ποδοσφαίρου. Και δεν θα ξεχαστεί γιατί την συγκεκριμένη ημέρα η Ένωση υποβιβάστηκε στην Β' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Κάτι που φαινόταν αδύνατο να συμβεί για μια τόσο μεγάλη ομάδα έγινε και στην αγώνα με τον Πανθρακικό υπήρξαν στιγμές που δεν σβήνουν από τις μνήμες των «κιτρινόμαυρων».

Και φυσικά δεν λέμε τα επεισόδια, καθώς δυστυχώς σε αυτή την χώρα επεισόδια έχουμε δει και θα δούμε πολλά ακόμα. Δεν λέμε ούτε καν για τον άνθρωπο που είναι στα κάγκελα και δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα να υποβιβάζεται. Και μπορεί κάποιοι να πείτε «καλά κάθεται και κλαίει για μια ομάδα»; Και όμως το κάνει γιατί πολλοί αγαπάνε πραγματικά είτε την ΑΕΚ, είτε τον Παναθηναϊκό, είτε τον Ολυμπιακό, είτε τον ΠΑΟΚ, είτε όποια ομάδα θέλετε εσείς να βάλετε.

Η συγκεκριμένη εικόνα ήταν σίγουρα πιο έντονη από όλες, όμως εμείς θα σταθούμε στις δύο με τους γονείς που έχουν αγκαλιά τα παιδιά τους. Ο ένας βλέποντας την Ένωση να υποβιβάζεται τον σφίγγει τόσο δυνατά, ενώ ο άλλος κοιτάζει στο άπειρο, με την φατσούλα τον μικρό να μην μπορεί ούτε και αυτός να πιστέψει τι έχει γίνει.

Πέντε χρόνια πιο μετά και συγκεκριμένα στις 23/4/2018 και πάλι στο ίδιο γήπεδο τα πράγματα για τους φίλους της ΑΕΚ ήταν εντελώς διαφορετικά. Το ΟΑΚΑ ήταν κατάμεστο και ο κόσμος έκλαιγε αλλά από χαρά. Χαρά γιατί η αγαπημένη του ομάδα, όχι απλά κατάφερε να ξεφύγει από τις μαύρες στιγμές, αλλά έφτασε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα παιδιά με τους γονείς τους πανηγύριζαν, δεν έκλαιγαν, ούτε κοιτούσαν στο άπειρο χωρίς να πιστεύουν τι βλέπουν. Όλοι όμως, ακόμα και αυτοί που δεν ήταν την ημέρα του αγώνα με τον Πανθρακικό στο γήπεδο, σκεφτόντουσαν τις στιγμές εκείνες, στεναχωριόνταν για λίγο και μετά χαμογελούσαν με όλη την δύναμη της ψυχής τους.

Χαμογελούσαν γιατί εκτός του πρωταθλήματος που από μόνο του έτσι και αλλιώς φτάνει, έβλεπαν την αγαπημένη τους ομάδα να έχει επιστρέψει για τα καλά, πιο δυνατή από ποτέ και έτοιμη να κάνει σπουδαία πράγματα στο μέλλον...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα