Δοκιμάζει Ουεντραόγκο ο Ατρόμητος

Δοκιμάζει Ουεντραόγκο ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Δοκιμάζει Ουεντραόγκο ο Ατρόμητος

bet365

Έναν 20χρονο χαφ που αγωνιζόταν στη Μυτιλήνη κι έχει περάσει από τις ακαδημίες της Μαρσέιγ, δοκιμάζει από την Δευτέρα ο Ατρόμητος στην ομάδα Νέων.

Στην προπόνηση της Κ20 του Ατρόμητου βρέθηκε την Δευτέρα ο Τζόρνταν Ουεντραόγκο. Πρόκειται για Γάλλο χαφ, ο οποίος την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στη Μυτιλήνη. Ο 20χρονος χαφ, πραγματοποίησε μια αρκετά καλή χρονιά με την ομάδα της Μυτιλήνης στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και γύρω από το όνομά του ακούγονται πολλά καλά λόγια.

Ο Ουεντραογκό, πριν φτάσει στη χώρα μας, βρισκόταν στις ακαδημίες της Μαρσέιγ απ' όπου κι αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά. Από την Δευτέρα, βρίσκεται στο Περιστέρι όπου και θα δοκιμαστεί στην Κ20 του Ατρόμητου κι αν πείσει δεν αποκλείεται να αποκτηθεί. Το πρωί ο ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο Περιστέρι με την δοκιμή του να συνεχίζεται δεδομένο για την εβδομάδα αυτή και πιθανότατα και την επόμενη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα