ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο επικοινωνιακός τραμπουκισμός δυστυχώς υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο επικοινωνιακός τραμπουκισμός δυστυχώς υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού»

bet365

H «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προαναγγέλλει την προσφυγή της στον τρίτο βαθμό αθλητικής δικαιοσύνης (Διαιτητικό) μετά την σημερινή απόρριψη της έφεσής της από την Επιτροπή Εφέσεων.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μια πρώτη «ανάγνωση» της σημερινής απόφασης από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή εφέσεων τονίζει πως «θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτουμε».

Αυτό σημαίνει προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Επίσης, όπως προσθέτουν σχολιάζοντας την απόφαση της Επιτροπής και του κ. Σκουτέρη «ο στοχευμένος επικοινωνιακός τραμπουκισμός δυστυχώς υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού. Η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα στερείται συνολικά 9 βαθμούς για να στήσουν άλλοι επικοινωνιακές φιέστες...», εκφράζοντας την απογοήτευση της για το συγκεκριμένο γεγονός.

Από τα «ασπρόμαυρα» «πυρά» δεν… ξέφυγαν ούτε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, ούτε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

«Η Επιτροπή Εφέσεων, εντελώς απροστάτευτη από τους πολιτικούς προϊσταμένους της, Υπουργούς Δικαιοσύνης και Αθλητισμού, δεν ξέφυγε από την παγίδα να δικάσει σκεπτόμενη «πολιτικά» και όχι με βάση τα πραγματικά περιστατικά», υποστηρίζουν στη Μικράς Ασίας και προσθέτουν (με σαφέστατες αιχμές προς την ΠΑΕ ΑΕΚ πως «η ασυλία που παρέχεται με τέτοιου είδους αποφάσεις σε διαιτητές και ομάδες άλλα να πράττουν, άλλα να λένε και άλλα να εννοούν, είναι ένα δεδικασμένο που θα το βρουν όλοι μπροστά τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα