Κάναντι: «Τα καταφέραμε!» (pic)

Κάναντι: «Τα καταφέραμε!» (pic)

Νίκος Μαρούδας
Κάναντι: «Τα καταφέραμε!» (pic)

bet365

Ο Νταμίρ Κάναντι, τοποθετήθηκε μέσω facebook για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου από τον Ατρόμητο και ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη.

Μετά από κάθε παιχνίδι ο Νταμίρ Κάναντι, τοποθετείται μέσω της σελίδας του στο Instagram για τα όσα έγιναν στην τελευταία αναμέτρηση του Ατρόμητου. Ο Αυστριακός τεχνικός, αναφέρθηκε στην επίτευξη του στόχου με την είσοδο της ομάδας του στο Europa League, ενώ είπες το δικό του... ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Τα καταφέρουμε! Με τη χθεσινή νίκη εναντίον του Πλατανιά εξασφαλίσαμε την 4η θέση και του χρόνου θα είμαστε στην Ευρώπη!
Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου, η οποία ήταν πολύ εστιασμένη και προσανατολισμένη στο στόχο! Φυσικά θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας και όλους όσους συμμετείχαν στον σύλλογο. Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε φτάσει τους στόχους μας!

Φυσικά, θέλουμε να τα δώσουμε όλα και στις επόμενες δύο αγωνιστικές και να πάρουμε το καλύτερο από αυτές, πριν ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές μας!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα