Η εξήγηση Μακ για την απουσία του

Η εξήγηση Μακ για την απουσία του

Η εξήγηση Μακ για την απουσία του

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Ξάνθη, με τον ίδιο να εξηγεί τους λόγους της απουσίας του από το κυριακάτικο νικηφόρο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

10% επιστροφή* στις απώλειες και και 190+ ειδικά στοιχήματα στον αγώνα Μπιλμπάο - Λεβάντε! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο «Δικέφαλος» κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ απέναντι στην Ξάνθη, να πάρει άλλους τρεις βαθμούς στην άδεια Τούμπα, νικώντας και τις πολλές απουσίες που είχε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το ξαφνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε από την προπόνηση του Σαββάτου, υποχρέωσε τελικά τον Ρόμπερτ Μακ να μην είναι ούτε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς της Κυριακής.

«Ταλαιπωρήθηκα από μια ίωση την Παρασκευή. Είχα πυρετό και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Τώρα είμαι καλύτερα, αλλά αποδυναμωμένος. Δεν μπορούσα να αγωνιστώ στην αναμέτρηση με την Ξάνθη»., ανέφερε σε ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα