Κέρκυρα: «Συγχαρητήρια σε ΕΠΟ και ΚΕΔ για την... εξυγίανση» (pics)

Gazzetta team
Κέρκυρα: «Συγχαρητήρια σε ΕΠΟ και ΚΕΔ για την... εξυγίανση» (pics)

bet365

Η Κέρκυρα με σκληρή ανακοίνωση αναφέρεται στην διαιτησία του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ δίνει ειρωνικά συγχαρητήρια τόσο στην ΕΠΟ όσο και στην ΚΕΔ για την εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

10% επιστροφή* στις απώλειες και και 190+ ειδικά στοιχήματα στον αγώνα Μπιλμπάο - Λεβάντε! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Φαιάκων:

Σε ακόμα ένα παιχνίδι της ομάδας μας γίναμε μάρτυρες των συνεχιζόμενων λανθασμένων αποφάσεων της διαιτησίας. Συγχαρητήρια κ. Παπαδόπουλε για το ανύπαρκτο φάουλ και κάρτα στο 42′ για το 0-1 της φιλοξενούμενης ομάδας. Συγχαρητήρια κ. Καργκιζόπουλε για το 0-2 στο 47′ με 2 μέτρα οφσάιντ (θα το έδινε και ο Μποροβήλος) της φιλοξενούμενης ομάδας. Κύριοι της ΚΕΔ και της ΕΠΟ να χαίρεστε την εξυγίανση…Καληνύχτα σας!!! Αποστολή εξετελέσθη!!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα