Τζανδάρης: «Ξέρουμε ποια ομάδα εκπροσωπούμε...»

Τζανδάρης: «Ξέρουμε ποια ομάδα εκπροσωπούμε...»

Κώστας Ζάλιαρης
Τζανδάρης: «Ξέρουμε ποια ομάδα εκπροσωπούμε...»

bet365

Όσοι συνεχίζουν να προσπαθούν στον Παναθηναϊκό, το κάνουν γνωρίζοντας το μέγεθος του συλλόγου τον οποίο εκπροσωπούν κάθε φορά που βάζουν την πράσινη φανέλα, όπως ανέφερε στο gazzetta.gr ο Φάνης Τζανδάρης μετά τη νίκη (3-0) επί του Πανιωνίου.

Τζένοα - Βερόνα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι «πράσινοι» κατέκτησαν ακόμα τρεις βαθμούς – τους οποίους δεν γνωρίζουν αν θα κρατήσουν με όσα συμβαίνουν εξωαγωνιστικά – με το δεύτερο φετινό «διπλό» τους, το απόγευμα της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη για την 28η αγωνιστική της Super League.

Απέναντι σ' έναν κακό Πανιώνιο, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ξαναμπήκε στον αγωνιστικό χώρο εν μέσω εξελίξεων στο ιδιοκτησιακό κομμάτι λόγω των επαφών του Γιάννη Αλαφούζου με τον Ταϊλανδό, Πάιρο Πιεμπογκσάντ για την πώληση των μετοχών στην Pan Asia.

Στο χορτάρι, παρέμεινε... Παναθηναϊκός, ο κόουτς του «τριφυλλιού» έκανε λόγο για τον σεβασμό που υπάρχει ανάμεσα σ' εκείνον, το τεχνικό του επιτελείο και τα μέλη του ρόστερ προκειμένου να συνεχιστεί μέχρι τέλους η προσπάθεια και ο Φάνης Τζανδάρης μίλησε στο gazzetta.gr λίγο μετά το ματς με τους «κυανέρυθρους»:

«Ξέρουμε ποια φανέλα φοράμε και πως όταν μπαίνουμε στο γήπεδο εκπροσωπούμε τον Παναθηναϊκό. Το παλεύουμε για τον σύλλογο. Προσπαθούμε, δουλεύουμε με τον προπονητή μας και από εκεί και πέρα βλέπετε τι βγαίνει στο γήπεδο. Πάντως όλοι ξέρουμε και προσπαθούμε να δίνουμε το 100% όταν παίζουμε, άσχετα από την αβεβαιότητα που υπάρχει στην ομάδα».

Απομένουν πλέον δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου και το... τέλος του «Μαρτυρίου» για τον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο μέχρι να υπάρξει κάτι ξεκάθαρο στα διοικητικά, με τον Τζανδάρη να είναι ξεκάθαρος, σχολιάζοντας: «Είναι λογικό, ίσως, να υπάρχει κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού των παικτών για το καλοκαίρι και για τη συνέχεια της καριέρας μας από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το αβέβαιο τοπίο. Παρ' όλα αυτά, δεν μπορούμε να σταματήσουμε την προσπάθεια. Συνεχίζουμε, διεκδικούμε τα αποτελέσματα στο γήπεδο και βλέπουμε... Προσωπικά δεν έχω κάτι αυτή τη στιγμή για το μέλλον και δεν το σκέφτομαι κιόλας».

Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, σε μια αναμέτρηση που έχει αποκτήσει πλέον ιδιαίτερη σημασία σε επίπεδο γοήτρου και... απαντήσεων, όπως σημείωσε και ο τεχνικός του Παναθηναϊκόυ μετά το ματς με τον Πανιώνιο, φανερώνοντας τη νοοτροπία με την οποία θα προσπαθήσει – άγνωστο αν θα υπάρξουν πληρωμές ή νέα αποχή – να προετοιμάσει την ομάδα του. O 24χρονος χαφ των «πράσινων», δίχως να θέλει να αναφερθεί σε οτιδήποτε μπορεί να προκύψει μέσα στην εβδομάδα, είπε στο gazzetta.gr:

«Θα είναι δυνατό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όπως είπε και ο προπονητής μας θα είναι ιδιαίτερο και γιατί χάσαμε με μεγάλο σκορ στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα και γιατί ο ΠΑΟΚ έχει φτιάξει πολύ δυνατή ομάδα και το ξέρουμε. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς όπως κι αν έχει η κατάσταση, μπαίνουμε στο γήπεδο και δίνουμε ό,τι μπορούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα