Ολυμπιακός: «Μία ακόμα σφαγή»!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Μία ακόμα σφαγή»!

bet365

Η οργή των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την διαιτησία διατυπώθηκε ξεκάθαρα ακόμα και στο report του αγώνα στο site του συλλόγου. Διαβάστε την σχετική αναφορά.
Στο report για το Απόλλων - Ολυμπιακός τονίζεται σχετικά στο site των Πειραιωτών: «Μία ακόμα σφαγή. Τέσσερα πέναλτι, δύο κόκκινες κάρτες και μία απίστευτη διαιτησία του Κατσικογιάννη στέρησαν τη νίκη από την ομάδα μας στην Ριζούπολη. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 στην Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης, μετά από γκολ του Αλμπάνη, όμως πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο διαιτητής Κατσικογιάννης. Ο ρέφερι έκλεισε τα μάτια σε 4 (!) πέναλτι για την ομάδα μας, όταν στο 9’ ο Χουάντερσον γκρέμισε τον Κούτρη μέσα στην περιοχή, αναγκάζοντάς τον να βγει και εκτός αγώνα ως αναγκαστική αλλαγή. Στην συνέχεια στο 32’ ο Μιραλάς έκανε την σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σιατραβάνη, αλλά εκ νέου ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών. Στο 90’ ο Ανδρούτσος ανατράπηκε από τον Στάθη αλλά και πάλι ο Κατσικογιάννης… έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και ένα λεπτό μετά ήταν το… αποκορύφωμα! Ο Νικολάου σούταρε, με τον Χουάντερσον εξουδετερωμένο, ο Κοντόες έδιωξε την μπάλα σαν… τερματοφύλακας με τα χέρια, λίγο πριν περάσει την γραμμή, αλλά ο διαιτητής του αγώνα έδειξε κόρνερ παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών μας, ενώ θα έπρεπε να στήσει την μπάλα στα έντεκα βήματα και να αποβάλει τον παίκτη των γηπεδούχων! Μία ακόμα σημαντική φάση ήταν στο 60’, όταν ο Ναδάλες χτύπησε εκτός φάσης τον Μάριν, ο ρέφερι είδε το περιστατικό αλλά τιμώρησε τον παίκτη του Απόλλωνα μόνο με κίτρινη κάρτα!
Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης είδαν και οι… τυφλοί, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης αρνήθηκε δύο συνεχόμενα πέναλτι (τέσσερα συνολικά μαζί με τα δύο του πρώτου μέρους) στην ομάδα μας. Στο 90’ ο Στάθης… γκρέμισε τον Ανδρούτσο μέσα στην περιοχή, αλλά ο Κατσικογιάννης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και ένα λεπτό αργότερα ο Κοντόες σαν… δεύτερος τερματοφύλακας του Απόλλωνα απέκρουσε την μπάλα με το χέρι λίγο πριν αυτή περάσει την γραμμή της εστίας, αλλά αντί για πέναλτι και αποβολή του αμυντικού των γηπεδούχων, ο ρέφερι έδειξε κόρνερ»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα