Παντελίδης: «Χαμηλούς τόνους και συγκέντρωση»

Παντελίδης: «Χαμηλούς τόνους και συγκέντρωση»

Παντελίδης: «Χαμηλούς τόνους και συγκέντρωση»

Ο τεχνικός του Αστέρα μίλησε για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και δε συμφωνεί ότι τον ευνόησε τον Αστέρα το αποτέλεσμα της Ριζούπολης.

Ο Αστέρας μετά τη νίκη μέσα στην Κέρκυρα και την ήττα της Ξάνθης κρατάει την τύχη στα χέρια του όσον αφορά την πέμπτη θέση αλλά ο Σάββας Παντελίδης μιλώντας στο Arcadia Radio τόνισε πως το ματς με τον Απόλλωνα την επόμενη εβδομάδα θα είναι ακόμα πιο δύσκολο μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Μέχρι να ανοίξει το σκορ σας ήρθε στο μυαλό το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό;
"Σε πολύ μεγάλο βαθμό. Εγώ είμαι εδώ για να βλέπω τι πρέπει να διορθώσουμε στο παιχνίδι μας, και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο και πάλι εμφανιστήκαμε φλύαροι και με πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Κάνουμε πάρα πολλές ευκαιρίες, για εκτός έδρας παιχνίδια. Θα έπρεπε να είμαστε πιο κυνικοί".

Διευκολύνει το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα στην Ριζούπολη το έργο της ομάδας την επόμενη αγωνιστική;
"To αντίθετο, το κάνει πιο δύσκολο. Ο Απόλλωνας θα έρθει στην Τρίπολη χωρίς άγχος κάτι που αναμένεται να δυσκολέψει το έργο μας. Πάντα θεωρώ το παιχνίδι που έρχεται πιο δύσκολο από εκείνο που πέρασε αφού υπάρχει στόχος για την ομάδα μου".

Υπάρχει άγχος για το κυνήγι της 5ης θέσης;
"Για να μην υπάρχει άγχος στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να είσαι εντελώς αδιάφορος. Πάντα υπάρχει άγχος στη μπάλα. Απλά το άγχος σου θα πρέπει να είναι δημιουργικό. Αυτό θα προσπαθήσω να περάσω και στα παιδιά στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους και να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για το παιχνίδι που έρχεται"

Best of internet