Μάνταλος: «Είναι ψιλογελοίο. Μια τόσο εύκολη απόφαση και δεν έχει βγει»

Gazzetta team
Μάνταλος: «Είναι ψιλογελοίο. Μια τόσο εύκολη απόφαση και δεν έχει βγει»

bet365

Ο αρχηγός της ΑΕΚ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση την μέρα που η Ενωση κατέκτησε το πρώταθλημα και αναφέρθηκε στα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ηταν να χάσει την σεζόν. Τελικά ο Πέτρος Μάνταλος όχι μόνο επέστρεψε αλλά αγωνίστηκε και στο ματς που χάρισε τον τίτλο στην ΑΕΚ. Ο αρχηγός της Ενωσης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα κι αναφέρθηκε στα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν γίνεται αλλού. Ας πάρουν μια απόφαση. Είμαστε πρωταθλητές και δεν ξέρουμε αν αυτό ισχύει. Είναι ψιλογελοίο αυτό που γίνεται. Μια τόσο εύκολη απόφαση και δεν ξέρω γιατί αργεί τόσο να βγει», είπε για να προσθέσει:

Αναφορικά το γεμάτο ΟΑΚΑ και τον τίτλο ανέφερε:
"Αυτό που συνέβη θα μείνει χαραγμένο στο μυαλό μας, αλλά και σε αυτό των οπαδών μας. Δεν το έχω ξαναζήσει όλο αυτό".

Για τον Χιμένεθ:
"Του βγάζω το καπέλο. Πήρε τα μέγιστα από κάθε παίκτη".

Για την επιστροφή του στη δράση:
"Μου είχε λείψει περισσότερο από όσο το φανταζόμουν. Μπήκα σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ έτσι την επιστροφή μου".

Για το αν παίξει στον τελικό του Κυπέλλου:
"Έχουμε ακόμα καιρό. Είναι να γίνουν άλλα δύο ματς πρωταθλήματος, θα πάρω χρόνο, ώστε να μπορώ να βοηθήσω και στο κύπελλο"

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα