Μελισσανίδης: «Μόνο μάο-μάο τα κάνουν αυτά! Αν είναι μάο-μάο, ας τολμήσουν...» (vid)

Μελισσανίδης: «Μόνο μάο-μάο τα κάνουν αυτά! Αν είναι μάο-μάο, ας τολμήσουν...» (vid)

Δημήτρης Βέργος
Μελισσανίδης: «Μόνο μάο-μάο τα κάνουν αυτά! Αν είναι μάο-μάο, ας τολμήσουν...» (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης περιχαρής αμέσως μετά το παιχνίδι τόνισε πως η ΑΕΚ άξιζε το πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε στην υπόθεση Χριστοδουλόπουλου και στις δικαστικές εκκρεμότητες!

«Τα 24 χρόνια ήταν πολλά. Το άξιζε αυτή η ομάδα» ήταν τα πρώτα λόγια του «Τίγρη», μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού (2-0) που πρόσθεσε: «Γι' αυτό το ποδόσφαιρο παίζαμε όλο το χρόνο. Περιμέναμε το πρώτο στο γήπεδο μας, αλλά το πήραμε πιο νωρίς. Είμαστε σε καλό δρόμο, είμαστε χαρούμενοι και ο κόσμος άξιζε την χαρά αυτή. Από όλη την Ελλάδα ήρθαν για τα παιδιά αυτά».

Σε ερώτηση για την ανανέωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου επισήμανε: «Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει δεν θα τα λέμε στις τηλεοράσεις».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος όταν ανέλαβε την Ένωση στην Γ' Eθνική: «Δικαιωμένα είναι τα παιδιά και ο προπονητής για την προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονιά. Το πήραμε δίκαια και το αξίζαμε. Αλλά έχουμε έναν τίτλο ακόμη. Πρέπει να διεκδικήσουμε και το Κύπελλο».

Για τις δικαστικές εκκρεμότητες: «Αστεία πράγματα μετά από 30-40 μέρες να μην υπάρχει απόφαση. Εμείς μπήκαμε να παίξουμε μπάλα και το διακόψανε. Μόνο μάο-μάο κι ανθρωποφάγοι τα κάνουν αυτά. Αν είναι μάο-μάο ας τολμήσουν».

Δείτε το βίντεο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα