Το παιχνίδι τελείωσε, το party ξεκίνησε στο ΟΑΚΑ! (pics & vids)

Το παιχνίδι τελείωσε, το party ξεκίνησε στο ΟΑΚΑ! (pics & vids)

Το παιχνίδι τελείωσε, το party ξεκίνησε στο ΟΑΚΑ! (pics & vids)

Ο λαός της ΑΕΚ ξέσπασε. Οι παίκτες της Ένωσης το γιόρτασαν. Ο αγώνας με τον Λεβαδειακό ολοκληρώθηκε και το party άρχισε για τους πάντες στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τα 2 γκολ του Μπακασέτα νωρίς-νωρίς στο ματς έδιωξαν το όποιο άγχος μπορεί να υπήρχε και έδωσε τη θέση του σε τραγούδια και πανηγυρισμούς. Μετά από 24 χρόνια η ΑΕΚ γυρίζει στον θρόνο του πρωταθλητή. Αυτοί που πριν από 5 χρόνια έκλαιγαν για τον υποβιβασμό στη Γ΄εθνική, σήμερα είχαν ξανά δάκρυα αλλά χαράς αυτή την φορά. Ο Τζήλος σφύριξε για τελευταία φορά κι όλα τα άλλα είναι πλέον ιστορία και... κλικ χαράς!

Από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, όλοι στο ΟΑΚΑ περίμεναν το τέλος του ματς για να αρχίσουν οι πανηγυρισμοί. Εστω χωρίς να μπει κανείς στον αγωνιστικό χώρο... Δε χρειάστηκε, άλλωστε, αφού πήγε η ομάδα στον κόσμο! Αφού πρώτα Μανόλο Χιμένεθ και παίκτες πανηγυρίσαν στο κέντρο του γηπέδου, στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το πέταλο της ORIGINAL 21 κι από εκεί έκαναν το γύρο του γηπέδου, με τους 60.000 ΑΕΚτζήδες να αποθεώνουν τους πάντες υπό τους ήχους του ύμνου της ΑΕΚ.

Ο οποίος έπαιζε και ξανάπαιζε, αφού κανείς δεν είχε την παραμικρή διάθεση να φύγει από το ΟΑΚΑ. Ενα ΟΑΚΑ που έδωσε όλο χέρια για το «ΑΕΚ-ΑΕΚ», με τον ρυθμό να τον δίνει σύσσωμη η ομάδα από το κέντρο του γηπέδου!

Δείτε τα βίντεο:

Best of internet