SL K-17: Πλατανιάς-Ολυμπιακός 0-0

Δημήτρης Τομαράς
SL K-17: Πλατανιάς-Ολυμπιακός 0-0

bet365

Σε αγώνα της 27ης και τελευταίας ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη στο Μάλεμε στα Χανιά ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον Πλατανιά και τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Ολυμπιακού θα είναι παρούσα για 10η συνεχή χρονιά στο Final-4 (7-9/5, Αγρίνιο). Θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Ξάνθη, η οποία κατετάγη 1η στον άλλο όμιλο ενώ στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ. Στον αγώνα στα Χανιά ο Ολυμπιακός είχε πολλές κλασσικές ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός στην επίθεση και έτσι δεν μπόρεσε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Ο τεχνικός της ομάδας κ. Τάσος Θέος είπε: "Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο που ήταν η είσοδος στο Final-4 αλλά τώρα έχουμε ακόμη έναν πιο σημαντικό. Να κατακτήσουμε για 2η συνεχόμενη χρονιά το Πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας 15 ημέρες για να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι για τις μάχες μας στο Αγρίνιο. Μέσα από την κανονική περίοδο βελτιώσαμε τα παιδιά ενώ είχαμε την τιμή δυο παίκτες της Κ-17 να προπονηθούν και με την μεγάλη ομάδα. Η Ακαδημία του Ολυμπιακού συνεχίζει να δουλεύει σε υψηλό επίπεδο και στόχος μας είναι η προώθηση παικτών στην α' ομάδα αλλά και οι τίτλοι".
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Καραργύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουϊδης (75' Γούλας), Νικόλης, Μούγιος (61' Μπόνιος), Τσακίρης (55' Ντότης), Γεωργαντής (50' Ζαχαράκης), Φέκκας (62' Κοτσιανούλης) και Μπουλάρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα