Γκάλο: «Θέλουμε και το Κύπελλο»

Γκάλο: «Θέλουμε και το Κύπελλο»

Gazzetta team
Γκάλο: «Θέλουμε και το Κύπελλο»

bet365

Στην τεράστια επιθυμία που υπάρχει στην ΑΕΚ για την κατάκτηση και του Κυπέλλου στάθηκε ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Συγκεκριμένα είπε ο Γκάλο στην «Real News»:

«Ήταν μια πολύ καλή, μια γεμάτη περίοδος για εμάς και σαφώς είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθειά μας. Ημέρα με την ημέρα γινόμαστε όλο και καλύτεροι, όλο και πιο βελτιωμένοι και κάθε μας επιτυχία την αξίζουμε 100%. Δίναμε πάντα όλο μας το είναι σε κάθε παιχνίδι -τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη- και σίγουρα νιώθουμε μεγάλη χαρά που οι κόποι μας ανταμείβονται. Σήμερα έχουμε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και θέλουμε να νικήσουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, ένα κοινό που μας βοήθησε σε όλη τη χρονιά και που πάντα αποτελεί τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας μας».

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Θα είναι δύσκολο ματς απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Αν και πλέον έχουμε αντιληφθεί πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες ομάδες, αφού και η Λάρισα έκανε ό,τι μπορούσε για να μας αποκλείσει. Όμως, ειδικά φέτος, έχουμε αποδείξει ότι ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουμε, και τότε ακόμη βρίσκουμε τον τρόπο και φτάνουμε στον στόχο μας, κάτι που μαρτυρά ταυτότητα και χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Εννοείται ότι θέλουμε πολύ και το Κύπελλο και θα παλέψουμε μέχρι τέλους γι΄αυτό, διατηρώντας την ίδια πάντα σοβαρότητα και συγκέντρωση στο παιχνίδι μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα