Πιεμπονγκσάντ: «Να είμαστε προσεκτικοί, να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως»

Πιεμπονγκσάντ: «Να είμαστε προσεκτικοί, να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως»

Gazzetta team
Πιεμπονγκσάντ: «Να είμαστε προσεκτικοί, να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως»

bet365

Ο Πάιρο Πιεμπονγκσάντ πριν από τις εξελίξεις του Σαββάτου, είπε πως γίνεται προσεκτική ανάλυση των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Ταϊλανδός είπε στο «Πρώτο Θέμα»:

«Καταλαβαίνω την αγωνία και την ανησυχία του κόσμου, ωστόσο θα μου επιτρέψετε να μην τους πω οτιδήποτε αυτή τη στιγμή γιατί θέλω να είμαι τυπικός. Σήμερα που μιλάμε δεν έχω κανέναν θεσμικό ρόλο στην ομάδα και, όπως εγώ θέλω από τους εμπλεκόμενους να σέβονται το πρωτόκολλο, το ίδιο θα κάνω και εγώ» και συνέχισε:

Γιουβέντους - Νάπολι! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα και με 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

«Η προσφορά μας είναι συγκεκριμένη και ξεκάθαρη. Δεν ζητάμε από τον κ. Αλαφούζο να πληρώσει όλα τα χρέη, αλλά σίγουρα θα πρέπει να καλύψει μέρος αυτών και κυρίως δεν θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως στο μέλλον. Έχουμε τα στοιχεία του οικονομικού ελέγχου, ωστόσο θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί και συνεχίζουμε να τα εξετάζουμε.

Οι συνεργάτες μου είναι πολύ θετικοί από την πρώτη στιγμή και εγώ πιστεύω πως όλα θα εξελιχθούν πολύ καλά. Το ποδόσφαιρο είναι μια βιομηχανία που διαρκώς αναπτύσσεται και πάντα υπάρχουν νέες προοπτικές, όπως και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού που είναι ένα πολύ δυνατό brand name».

Από την πλευρά του ο Βίκτωρας Ρέστης, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Πιεμπονσγκσάντ τόνισε: «Είμαστε όντως καλοί φίλοι με τον Πάιρο, αλλά δεν έχω καμία σχέση ή πρόθεση να επενδύσω στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα