Επιστρέφουν Ζιλέ-Σισέ, εκτός Μποτία-Πάρντο για Ριζούπολη (pic)

Gazzetta team
Επιστρέφουν Ζιλέ-Σισέ, εκτός Μποτία-Πάρντο για Ριζούπολη (pic)

bet365

Με μοναδικά προβλήματα αυτά του Φελίπε Πάρντο και του Αλμπέρτο Μποτία, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (22/4, 19:00). Επιστρέφουν Ζιλέ-Σισέ, που έλειψαν λόγω καρτών με την Κέρκυρα.

Με την τελευταία προπόνηση, το απόγευμα του Σαββάτου, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Απόλλωνα, την Κυριακή στις 19:00, στη Ριζούπολη, για την 28η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, πλην του Πάρντο και του ανέτοιμου Μποτία.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο κ. Κόντης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Σε αυτή περιλαμβάνονται ξανά οι Βέργος και Βρουσάι, ενώ επιστρέφουν και οι Ζιλέ και Σισέ, που έλειψαν λόγω καρτών από τον αγώνα με την Κέρκυρα.

Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μαρτίνς, Μιραλάς, Νικολάου, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βέργος, Βρουσάι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα