Χιμένεθ: «Συγκινούμαι και ανατριχιάζω»!

Χιμένεθ: «Συγκινούμαι και ανατριχιάζω»!

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Συγκινούμαι και ανατριχιάζω»!

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανυπομονεί να δει κατάμεστο το ΟΑΚΑ στο ματς της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, ενώ αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο Ισπανός προπονητής.

«Δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω στην κακοτυχία όταν δε σου βγαίνουν καλά τα πράγματα, στην αναζήτηση των στόχων και στο να ψάχνεις μέχρι τέλους την επίτευξη του στόχου σου. Αυτό κάνει η ΑΕΚ. Η τύχη σου χαμογελά αν τη ψάχνεις ενώ το λαχείο σου τυχαίνει μόνο αν το αγοράσεις. Με ενδιαφέρει να προσπαθεί κάποιος για κάτι. Για να έχουμε τύχη δε σταματάμε να προσπαθούμε. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είχαμε ατυχία με σοβαρούς τραυματισμούς. Για τα γκολ που χάσαμε απέναντι στον Απόλλωνα, στον Ατρόμητο και στη Ντιναμό Κιέβου, αυτό θα ήταν δικαιολογια. Ατυχία είναι ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο, ένα ατύχημα. Ατυχία είναι οταν δεν προσπαθείς για κάτι. Γι' αυτό η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που έχει τύχη. Γιατί πάντα προσπαθεί και ψάχνει τρόπους να πετύχει τους στόχους της. Άλλες φορές τα πράγματα πάνε καλά κι άλλες όχι. Για μένα αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το να προσπαθείς πάντα».

Γκινγκάμπ - Μονακό και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για το γεγονός ότι θα δει για πρώτη φορά κατάμεστο το ΟΑΚΑ: «Μόνο στη σκέψη συγκινούμαι και μόνο στη σκέψη ανατριχιάζω. Έχουμε παίξει με 20 - 25 χιλιάδες κόσμο στις εξέδρες και η στήριξη στην ομάδα ήταν φανταστική. Επίσης έχουμε παίξει με 40-45 χιλιάδες κόσμο και ήταν εξίσου συγκινητική η ατμόσφαιρα. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που προσπαθεί πάντα να νικάει κι αυτό το έχουμε αποδείξει. Τώρα έχουμε απέναντί μας τον Λεβαδειακό, ο οποίος τουλάχιστον στα τέσσερα τελευταία ματς παίζει καταπληκτικά. Έχει ενισχυθεί και παίζει πολύ καλά. Γι' αυτό και τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο κι εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον κόσμο, κατακτώντας τον έναν βαθμό που μας χρειάζεται ώστε η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα έπειτα από 24 χρόνια».

Για την εκπληκτική σεζόν του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου: «Ο Λάζαρος καταλαβαίνει καλά τον ρόλο του στην ομάδα. Ξέρουμε οτι είναι ένας πολ΄ υ επιθετικογενής παίκτης. Εμείς ρισκάρουμε με το να έχουμε πάντα επιθετικογενείς παίκτες στην ομάδα. Τουλάχιστον τέσσερις επιθετικούς, όπως π.χ. ο Μπακασετας, ο Μανταλος όταν έπαιζε, ο Λάζαρος ο Αραούχο, ο Λιβάια και ο Γιακουμάκης. Παίκτες πολύ επιθετικογενείς οι οποίοι καταλαβαίνουν καλά το πώς θα κινηθούν στην επίθεση κι επίσης πως θα βοηθήσουν στην άμυνα. Είμαι πολύ χαρούμενος όταν ένας παίκτης όπως ο Λάζαρος ξεκινάει στο παιχνίδι και από το πρώτο λεπτό βοηθάει την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι. Επίσης όταν καλείται να έρθει από τον πάγκο για να δώσει λύσεις, όταν πολλές φορές τα πράγματα δεν πάνε καλά. Είμαι χαρούμενος με τη δουλειά του Λάζαρου. Επίσης ο Λάζαρος θα είναι χαρούμενος με τη δουλειά των συμπαικτών του και το πώς δουλεύει η ομάδα, γιατί δε θυμάμαι πριν πάει στην Ιταλία ο Λάζαρος να έχει κάνει μια παρόμοια σεζόν με τη φετινή. Άρα έχουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον Λάζαρο για τα γκολ που έχει βάλει και ο Λάζαρος να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του για τη δουλειά που γίνεται στο σύνολο της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα