Μοναδική απουσία ο Ντάουντα στον Ατρόμητο

Μοναδική απουσία ο Ντάουντα στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Μοναδική απουσία ο Ντάουντα στον Ατρόμητο

bet365

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Πλατανιά ολοκληρώθηκε, με τον Νταμίρ Κάναντι να μην υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Ντάουντα.

Έτοιμος για το παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα του Σαββάτου, με τον Νταμίρ Κάναντι να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Ντάουντα ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Γκινγκάμπ - Μονακό και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Από εκεί και πέρα, ο Αυστριακός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή..

Την αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Ντιγκινί, Ρισβάνης, Χατζηισαίας, Μάντσον, Ουάρντα, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Κυριακίδης και Βασιλακάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα