Με Μάνταλο για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ! (pic)

Με Μάνταλο για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ! (pic)

Gazzetta team
Με Μάνταλο για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ! (pic)

bet365

Ο αρχηγός επιστρέφει έπειτα από μήνες στην αποστολή της Ενωσης, για το ματς που θα στέψει πρωταθλητές τους Κιτρινόμαυρους!

Η ΑΕΚ απέχει 90 λεπτά από την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά μετά το 1994 και είναι έτοιμη να τα καταφέρει έχοντας δίπλα της και τον αρχηγό της! Σχεδόν έξι μήνες (174 μέρες) μετά τον τραυματισμό του στους χιαστούς στο ματς με τον Πανιώνιο, ο Μάνταλος είναι ξανά στην αποστολή της ομάδας, αφού ο Μανόλο Χιμένεθ τον συμπεριέλαβε σε αυτή για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ενα παιχνίδι όπου η ΑΕΚ, με βάση τα μαθηματικά, θέλει ένα βαθμό για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια αλλά είναι αυτονόητο ότι όλοι στις τάξεις της σκέφτονται μόνο τη νίκη.

Γκινγκάμπ - Μονακό και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η προετοιμασία των Κιτρινόμαυρων ολοκληρώθηκε με την προπόνηση του Σαββάτου, μετά το τέλος της οποίας ο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Τζανετόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάια.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Αραούχο και Βράνιες, με τον Βόσνιο να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, καθώς και οι Κλωναρίδης και Αϊντάρεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα