Κ20: Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 2-2

Νίκος Μαρούδας
Κ20: Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 2-2

bet365

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τον Πανιώνιο, όμως κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα (2-2) και πλέον πάει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τη νίκη που θα τον φέρει αγκαλιά με τον τίτλο.

Πολύ κοντά στο να πουν... αντίο στον τίτλο βρέθηκαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού το πρωί του Σαββάτου. Ο Πανιώνιος, βρέθηκε να προηγείται 2-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι μέχρι και το 83ο λεπτό όταν και άρχισε η πράσινη αντεπίθεση...

Το σκορ για τους «κυανέρυθρους», άνοιξε στο 9' ο Δημητρίου, με τον Τσιντώνη στο 65' να κάνει το 2-0 και να δίνει μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του. Ωστόσο, το «τριφύλλι» κατάφερε κι αντέδρασε αρχικά στο 83' με τον Ντόκο να μειώνει σε 2-1 και στο 90' τον Σέχου με προβολή να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης, φέρνει τον «δικέφαλο» του βορρά στο +3 από τον Παναθηναϊκό και τις δύο ομάδες αντιμέτωπες την επόμενη αγωνιστική στο Κορωπί! Εκεί, ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη ή ισοπαλία για να αγκαλιάσει τον τίτλο, ενώ από την άλλη το «τριφύλλι» θέλει να κερδίσει στην έδρα του την ομάδα της Θεσσαλονίκης ώστε να αγκαλιάσει εκείνο τον τίτλο κι αυτό γιατί στην ισοβαθμία το πάνω χέρι το έχει η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου...

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Νίκας, Αγγέλης, Μπέτσας, Μίκο, Γιαννής, Φίλον (68' Οικονόμου), Σουσώνης (15' Γρηγορόπουλος), Καραχάνας, Τσιντώνης (68' Μιτζάλι), Δημητρίου, Μαχαίρας.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος (46' λ.τρ. Χαλκίδης), Οικονομόπουλος, Ντόκο, Μαυρομάτης, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Σκεντεράι (65' Ξεπαπαδάκης), Καλομοίρης, Εμμανουηλίδης, Σέχου, Δουγένης (46' Παπαδόπουλος)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα