Χωρίς προβλήματα με Ολυμπιακό ο Απόλλων Σμύρνης

Gazzetta team
Χωρίς προβλήματα με Ολυμπιακό ο Απόλλων Σμύρνης

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη, με μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο Τάσο Παπάζογλου.

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (22/4, 19:00) για την 28η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Πρόκειται για τους Χουάντερσον, Ταΐρη, Στάθη, Ζησόπουλο, Κύργια, Κοντοέ, Ναδάλες, Χουάρεζ, Κονέ, Τσουκαλά, Ελμπάζ, Αλμπάνη, Σιατραβάνη, Ανιέτε, Μενδρινό, Ντεβέσα, Μπαρτολίνι και Κούρο.

Ο Καστιγιέχος έμεινε εκτός παρότι ο Στόουκς παραμένει άφαντος (δεν θα παίξει ξανά με τον Απόλλωνα) κάτι που ουσιαστικά «φωτογραφίζει» ότι μετρά αντίστροφα ώστε να αποχωρήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα