Χωρίς Καρυπίδη και Νίλι στο Περιστέρι ο Πλατανιάς

Gazzetta team
Χωρίς Καρυπίδη και Νίλι στο Περιστέρι ο Πλατανιάς

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (22/4, 19:00) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή, με τους τραυματίες Καρυπίδη και Νίλι να αποκλείονται από την αποστόλη.

Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μάλεμε, δόθηκε έμφαση στην τακτική, καθώς και στην λειτουργία της ομάδας, στις στημένες φάσεις.

Εκτός πλάνων για τον αγώνα με τον Ατρόμητο έμειναν οι Καρυπίδης και Νίλι, που δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και δεν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Μετά του τέλος του προγράμματος, ο τεχνικός των Χανιωτών, Γιάννης Χατζηνικολάου, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους: Κασωτάκη, Κλιάγιτς, Κοκκαλά, Ντικαμονά, Βάντερσον, Ουές, Σάαντο, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλη, Αγγελόπουλο, Ρενάτο, Μαλσά, Ντουαλά, Ενσικουλού, Σινγκ, Κασάλιτσα, Ουντόζι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα