MVP οι οργανωμένοι του ΠΑΣ

Gazzetta team
MVP οι οργανωμένοι του ΠΑΣ

bet365

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» αναγνώρισε πως στο ματς με τον Απόλλωνα μόνο οι οργανωμένοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων
Η ήττα που γνώρισε ο ΠΑΣ από τον Απόλλωνα την Μεγάλη Τετάρτη, φαίνεται πως δεν έχει ξεχαστεί από κανέναν στα Γιάννινα. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τη «συγνώμη» που ζήτησε η ομάδα για την εμφάνισή της, σήμερα ανακοίνωσε πως το βραβείο του MVP της αναμέτρησης θα δοθεί στους οργανωμένους φίλους της. Οι οποίοι όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά «ήταν οι μόνοι που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι αύριο στις 3 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση MVP του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Σε αυτή τη βράβευση, η ομάδα αποφάσισε να δώσει το βραβείο αυτό στους οργανωμένους οπαδούς, που ήταν οι μόνοι που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αφού δεν έπαψαν να υποστηρίζουν την ομάδα ούτε λεπτό, παρά την πικρία τους για την κακή εμφάνιστη μας.
Το βραβείο θα απονεμηθεί από ποδοσφαιριστές μας, στα γραφεία του Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (δίπλα από την μπουτίκ του ΠΑΣ) και τιμής ένεκεν θα το παραδώσουμε στον Δημήτρη Βέλλη, ένα πιστό φίλο και οπαδό της ομάδας μας, ο οποίος δίνει και αυτός τον αγώνα του..
Επίσης θα καθιερωθεί από εδώ και πέρα το βραβείο MVP της ομάδας μας, να αποφασίζουν οι οπαδοί μας σε ποιον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας θα πηγαίνει, μετά από κάθε αγώνα στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες» μέσω της σελίδας της ομάδας μας..

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα