Επιστρέφουν Κρητικός και Παμλίδης στην αποστολή της Κέρκυρας

Gazzetta team
Επιστρέφουν Κρητικός και Παμλίδης στην αποστολή της Κέρκυρας

bet365

Στις υπηρεσίες των Παμλίδη και Κρητικού μπορεί να υπολογίζει ξανά ο Γιάννης Μαντζουράκης, με τους παίκτες να είναι διαθέσιμοι για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (22/4, 19:00).

Οι Φάιακες αγωνίζονται σε παιχνίδι «δίχως αύριο» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, θέλοντας τη νίκη για να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες διατηρούν, στη μάχη που δίνουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Απέναντι στους Αρκάδες θα είναι παρόντες ο Νίκος Κρητικός, που επιστρέφει μετά την τιμωρία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως και ο Γιώργος Παμλίδης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Κώστας Γεωργακόπουλος.

Σασουόλο - Φιορεντίνα με 200+ ειδικά στοιχήματα και 10% επιστροφή στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Μαντζουράκης για το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Λέκοβιτς, Αναστασίου, Σπίνουλας, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Αρτυματάς, Μπαλάφας, Σιόντης, Κρητικός, Επστάιν, Μένσα, Γεωργίου, Ρόλε, Ζορμπάς, Τουράμ, Μυτίδης, Παμλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα