Εκτός οι Μπεχαράνο και Ροντρίγκες με Λαμία

Εκτός οι Μπεχαράνο και Ροντρίγκες με Λαμία

Εκτός οι Μπεχαράνο και Ροντρίγκες με Λαμία

Οι τραυματίες Μπεχαράνο και Ροντρίγκες δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναιτωλικού για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (22/4, 19:00), όπως και ο τιμωρημένος Μάρκος Πάουλο.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε το Σάββατο (21/4) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Λαμία (22/04, 19:00) για την 28η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Στην προπόνηση τακτικής που έγινε δεν συμμετείχε ο Παρράς, λόγω ίωσης,  ενώ ο Βακράκος, ο Ιταμπέλ, ο Μπεχαράνο και ο Ροντρίγκες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν θα αγωνιστούν απέναντι στους Φθιωτούς. Εκτός πλάνων είναι και ο Μάρκος Πάουλο, που δεν θα αγωνιστεί ξανά στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, λόγω της ιδιότυπης τιμωρίας του από το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Σασουόλο - Φιορεντίνα με 200+ ειδικά στοιχήματα και 10% επιστροφή στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα με τη Λαμία, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι εξής: Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μύγας, Κουσιάδης, Νταλακούρας, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μιχάι, Μοράρ, Γιαννιώτης, Κυριακίδης, Άργκους.

Best of internet