Εκτός οι Μπεχαράνο και Ροντρίγκες με Λαμία

Gazzetta team
Εκτός οι Μπεχαράνο και Ροντρίγκες με Λαμία

bet365

Οι τραυματίες Μπεχαράνο και Ροντρίγκες δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναιτωλικού για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (22/4, 19:00), όπως και ο τιμωρημένος Μάρκος Πάουλο.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε το Σάββατο (21/4) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Λαμία (22/04, 19:00) για την 28η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Στην προπόνηση τακτικής που έγινε δεν συμμετείχε ο Παρράς, λόγω ίωσης, ενώ ο Βακράκος, ο Ιταμπέλ, ο Μπεχαράνο και ο Ροντρίγκες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν θα αγωνιστούν απέναντι στους Φθιωτούς. Εκτός πλάνων είναι και ο Μάρκος Πάουλο, που δεν θα αγωνιστεί ξανά στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, λόγω της ιδιότυπης τιμωρίας του από το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Σασουόλο - Φιορεντίνα με 200+ ειδικά στοιχήματα και 10% επιστροφή στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα με τη Λαμία, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι εξής: Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μύγας, Κουσιάδης, Νταλακούρας, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μιχάι, Μοράρ, Γιαννιώτης, Κυριακίδης, Άργκους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα