Χωρίς Βάντερσον, Όμο και Αναστασιάδη στο Αγρίνιο η Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
Χωρίς Βάντερσον, Όμο και Αναστασιάδη στο Αγρίνιο η Λαμία

bet365

Δίχως αρκετούς βασικούς ταξιδεύει στο Αγρίνιο η Λαμία, για το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής της Superleague με τον Παναιτωλικό (22/4, 19:00), αφού οι τραυματίες Όμο, Βάντερσον, Καραγιάννης και ο τιμωρημένος Αναστασιάδης δεν ακολούθησαν την αποστολή.

Χωρίς τους τραυματίες Όμο, Βάντερσον, Καραγιάννη και τον τιμωρημένο Αναστασιάδη ταξιδεύει η αποστολή της Λαμίας στο Αγρίνιο, όπου την Κυριακή (22/4, 19:00) αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Νίκολα Άστσεριτς, που φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Μπάμπη Τεννέ για τις τελευταίες «στροφές» του πρωταθλήματος.

Σκόραρε ο Ναϊνγκολάν το πρώτο γκολ του αγώνα Σπαλ - Ρόμα; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο προπονητής Μπάμπης Τεννές μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Κουκόλης, Μπεν Τζεμιά, Πριντέτα, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κουτρομάνος, Αντρονίκ, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Ακόστα, Πίτι, Τσούκαλος, Φράγκος και Μπούτνικ.

Αναφορικά με την αντικατάσταση των απόντων, ο Χρήστος Κουκόλης θα βρεθεί στο πλάι του Μαρκ Ασίγκμπα αντί του αρχηγού Αναστασιάδη, ο Μπουλούλης έχει το προβάδισμα για να παίξει στη θέση του Όμο, όπως και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο Τσούκαλος αναμένεται να βρεθεί για άλλη μια φορά μαζί με τον Μπούντνικ στην επίθεση. Για τη θέση του Έλληνα επιθετικού, όλα θα εξαρτηθούν από το σύστημα κι αν θα επιλεγεί το σύνηθες 4-5-1 ή σχήμα με δυο παίκτες στη γραμμή κρούσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα