Χιμένεθ: «Στην Τούμπα κινδύνεψε να διακοπεί το πρωτάθλημα οριστικά»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Στην Τούμπα κινδύνεψε να διακοπεί το πρωτάθλημα οριστικά»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην Ισπανία για την ΑΕΚ που βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, για τα γεγονότα της Τούμπας και για τους Σέρχιο Αραούχο και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Χιμένεθ μίλησε στο Catalunya Radio, τονίζοντας ότι η διακοπή του πρωταθλήματος έσπασε τον ρυθμό των παικτών του, ωστόσο η Ένωση κατάφερε να πάρει τις νίκες για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου. Επίσης υπογράμμισε πως τα γεγονότα στην Τούμπα ήταν θλιβερά και έφτασαν κοντά στο να διακόψουν οριστικά το πρωτάθλημα, ενώ μίλησε και για τη συνεισφορά των Αραούχο και Τσιγκρίνσκι τη φετινή σεζόν.

Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον τίτλο: «Είμαστε κοντά στο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα κόντρα στον Λεβαδειακό την Κυριακή. Τον τελευταίο καιρό υπάρχει άγχος στο παιχνίδι της ομάδας αλλά είναι λογικό. Όλοι θέλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κατακτήσουν τον τίτλο. Το σημαντικό είναι να παίρνουμε τα παιχνίδια και τις νίκες. Η διακοπή του πρωταθλήματος μάς έσπασε το ρυθμό και τη δυναμική που είχαμε, αλλά καταφέραμε να μείνουμε στο στόχο μας με τις νίκες που κάναμε».

Για τα γεγονότα της Τούμπας: «Είναι θλιβερό αυτό που έγινε, αλλά είναι μεμονωμένο περιστατικό. Το δυσάρεστο είναι πως στο εξωτερικό μεταφέρεται η αίσθηση πως αυτό που έγινε με το όπλο γίνεται κάθε εβδομάδα, ενώ κάτι τέτοιο απέχει από την πραγματικότητα. Είναι άδικο να κατηγορηθεί όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός. Μιλάμε για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με δύσκολα παιχνίδια, το οποίο κινδύνεψε να διακοπεί οριστικά με αφορμή τα γεγονότα στην Τούμπα».

Για τον Αραούχο: «Είναι ένας παίκτης με πολύ ταλέντο και ικανότητες. Στην Ισπανία αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, αλλά στην ΑΕΚ εδώ και δύο χρονιές κάνει εκπληκτικά παιχνίδια. Γνωρίζει πότε κάνει λάθος και δεν χρειάζεται κάποιον να του υποδεικνύει τι θα κάνει. Είναι υπόδειγμα επαγγελματία, καταπληκτικός χαρακτήρας και άνθρωπος».

Για τον Τσιγκρίνσκι: «Μας δίνει σιγουριά και σταθερότητα στην άμυνα. Είχε την ατυχία να χτυπηθεί από τραυματισμούς σε καίρια σημεία της καριέρας του, όταν ετοιμαζόταν να κάνει το βήμα παραπάνω. Στην ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει αυτούς τους μυϊκούς τραυματισμούς που τον κράτησαν πίσω και να αποδείξει πράγματα. Ακόμη και με σπασμένο χέρι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα