Ντουρμισάι: «Τελικός το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Ντουρμισάι: «Τελικός το ματς με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Φιόρι Ντουρμισάι χαρακτήρισε τελικό τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό αφού θα κρίνει κατά πολύ την 5η θέση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τον αν θεωρεί τελικό το ματς με τον Παναθηναϊκό στη διεκδίκηση της 5ης θέσης: «Αδιαμφισβήτητα είμαστε στο κυνήγι για την 5η θέση. Θα δώσουμε το 100%. Είναι σαν τελικός αυτό το ματς. Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα. Πρέπει να πάρουμε και τα τρία παιχνίδια εάν θέλουμε να έχουμε ελπίδες και πρέπει να ξεκινήσουμε από τον Παναθηναϊκό».

Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Για το που πιστεύει ότι μπορεί να κριθεί αυτό το ματς: «Σίγουρα είναι παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια εξίσου καλή ομάδα, άσχετα με τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που έχει. Με τον προπονητή που διαθέτει, ξέρουμε ότι είναι καλός ανασταλτικά. Θα δώσουμε το 100% για να τα καταφέρουμε. Πιστεύω πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός είναι μια συμπαγής ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα