Ενροτό στο Gazzetta: «Ο Κέβιν θέλει να μείνει αλλά θα είναι δύσκολο...»

Ενροτό στο Gazzetta: «Ο Κέβιν θέλει να μείνει αλλά θα είναι δύσκολο...»

Δημήτρης Τομαράς
Ενροτό στο Gazzetta: «Ο Κέβιν θέλει να μείνει αλλά θα είναι δύσκολο...»

bet365

Ο μεγαλοατζέντης Κριστόφ Ενροτό μιλάει στο Gazzetta.gr για τις υποθέσεις των Μιραλάς και Οφόε. Γιατί τονίζει πως θα είναι δύσκολη η παραμονή του Κέβιν Μιραλάς.

Ο Ενροτό είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται τις υποθέσεις των Οφόε και Μιραλάς και που τα τελευταία χρόνια έχει στενή και καλή συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Με αφορμή τις υποθέσεις των Οφόε και Μιραλάς ο πανίσχυρος agent τοποθετήθηκε στο Gazzetta.gr.

«Ναι γνωρίζουμε την διάθεση του Ολυμπακού να πουλήσει τον Οτζίτζα Οφόε, όμως αυτήν την στιγμή δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Ο Οφόε είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει αλλά πρέπει να σεβαστούμε την επιθυμία του συλλόγου. Είμαστε σε μία διαδικασία που θα δούμε και θα αξιολογήσουμε όλες τις επιλογές και μετά θα αποφασίσουμε. Από την στιγμή που δεν κάνει στον Ολυμπιακό πρέπει να βρεθεί μία λύση», σχολίασε για τον Οφόε.

Αναφορικά με τον Μιραλάς ο Κριστόφ Ενροτό είχε να πει «ότι ξέρω πολύ καλά το πόσο πολύ θέλει ο Κέβιν να μείνει στον Ολυμπιακό. Σας λέω όμως από τώρα πως με βάση τα ισχύοντα οικονομικά δεδομένα θα είναι κάτι δύσκολο. Ίσως και ιδιαίτερα δύσκολο αλλά είναι επίσης κάτι που θα δούμε στο προσεχές διάστημα...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα