Εκτός Καρυπίδης και Νίλι στον Πλατανιά

Gazzetta team
Εκτός Καρυπίδης και Νίλι στον Πλατανιά

bet365

Ο Χρήστος Καρυπίδης γυμνάστηκε ατομικά την Παρασκευή, ενώ ο Νίλι έκανε θεραπεία, λόγω του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί.

Όπως ενημέρωσαν με δελτίο Τύπου οι Κρητικοί:

«Στις προπονήσεις επέστρεψαν από σήμερα οι παίκτες της ομάδας μας. Τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, ξεπεράστηκαν και πλέον η προσοχή στρέφεται στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου (22/4/18, 7μ.μ.), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Στο σημερινό πρόγραμμα ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, έδωσε έμφαση στα αγωνιστικά παιχνίδια, καθώς και στην αμυντική τακτική σε υποομάδες. Ο Χρήστος Καρυπίδης εξακολουθεί να γυμνάζεται ατομικά, ενώ θεραπεία έκανε ο Νίλι που έχει υποστεί διάστρεμμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα