Οικονόμου: «Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να σώσει τον Παναθηναϊκό»

Οικονόμου: «Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να σώσει τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Οικονόμου: «Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να σώσει τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Βαγγέλης Οικονόμου μίλησε πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (22/4, 19:00), εκφράζοντας την πίστη του πως τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός θα λυθούν σύντομα.

«Επίσκεψη» στο πρώην «σπίτι» του περιλαμβάνει η 28η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή για τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος μίλησε στη NOVA πριν το παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες κι αναφέρθηκε σε αγωνιστικά ζήτήματα και όχι μόνο.

Ο 30χρονος μπακ μίλησε για τα αισθήματά του για την πρώην ομάδα του, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός και στο «φως» που αχνοφαίνεται το τελευταίο διάστημα, με τα σενάρια αγοραπωλησίας της ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

Για την επιστροφή του ως αντίπαλος του Πανιωνίου

«Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, έζησα ωραίες στιγμές στον Πανιώνιο όμως τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό και θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε να πάρουμε τους βαθμούς και να κλείσουμε θετικά τη χρονιά».

Αν σκέφτεται την επιστροφή του ως αντίπαλος του Πανιωνίου.

»Δεν το σκέφτομαι καθώς ακόμη μιλάω με τα παιδιά και πηγαίνουμε για καφέ. Είναι η πρώτη φορά που παίζω ως αντίπαλος του Πανιωνίου αλλά και των πρώην συμπαικτών μου. Εγώ πήγα από τον Πανιώνιο σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και στο μυαλό μας έχουμε μόνο να κερδίσουμε».

Για τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο.

«Δείξαμε πως όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο μπαίνουμε για τη νίκη. Με τον τρόπο που παίξαμε απέναντι στον Ατρόμητο που είναι δυνατή ομάδα, δείξαμε πως αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη. Ο Ατρόμητος μας πίεσε πολύ όμως εμείς καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για τις αδυναμίες του Πανιωνίου.

«Ο Παναθηναϊκός, δυσκολεύεται αρκετά στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο. Ο προπονητής μου ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξέρει καλύτερα τις αδυναμίες του Πανιωνίου αλλά και όλων των αντίπαλων ομάδων. Εγώ επικεντρώνομαι στην ομάδα μου. Αν εμείς είμαστε καλά και μπούμε στον αγωνιστικό χώρο όπως ξέρουμε και είμαστε συγκεντρωμένοι θα πάρουμε τη νίκη. Είμαστε καλύτερη ομάδα. Μπορεί να έχουμε εξωαγωνιστικά προβλήματα αλλά αγωνισιτικά είμαστε καλύτεροι».

Αν οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι καλά.

«Είμαστε καλά αλλά υπάρχει αβεβαιότητα. Δεν ξεκίνησαν τώρα τα προβλήματα . Υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο και στις προπονήσεις δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο κανένα πρόβλημα. . Εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων σίγουρα σκεφτόμαστε το αύριο της ομάδας αλλά και το μέλλον του Παναθηναϊκού, αλλά εμείς δίνουμε τα πάντα για να τελειώσει η χρονιά επιτυχημένα».

Αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη του Πανιωνίου.

«Ο Πανιώνιος έχει κάνει καλή ομάδα και παλεύουν και οι έντεκα παίκτες. Ο Πανιώνιος δεν στηρίζεται σε πρόσωπα. Περιμένουμε ένα δυνατό πανιώνιο. Έχει επικίνδυνους παίκτες όπως ο Ντουρμισάϊ ο Μασούρας και Σπιριντόνοβιτς».

Πως κρατάς ένα γκρουπ, μια ομάδα ενωμένη;

«Είχαμε προβλήματα και στον Πανιώνιο αλλά όλα ξεκινούν από τα αποδυτήρια. Οι παίκτες με τον προπονητή τα διαχειρίζονται. Όλοι είμαστε σε αναμονή να δούμε τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό. Στην προπόνηση και και στο ματς είμαστε σοβαροί και δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο».

Αν θα απέχουν από τις προπονήσεις από τη Δευτέρα.

«Ο κύριος Κωνσταντίνου μας είπε πως τη Δευτέρα θα έχουμε νέα. Αν γίνει αποχή, θα είναι ομαδική απόφαση».

Πως αντιλαμβάνονται οι παίκτες όλα όσα ακούγονται σχετικά με τους επενδυτές».

«Ακούγονται πολλά το θέμα είναι να υπάρχει κάτι σίγουρα. Δεν ξέρουμε τι γίνεται.

Σίγουρα υπάρχει ελπίδα. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος, γι αυτό ήρθα και γω εδώ. Σίγουρα κάποιος θα βρεθεί για να σώσει την ομάδα. Ακούγονται πολλά σενάρια. Εμείς παραμένουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Θέλουμε να παραμείνουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για αποχώρηση Αυλωνίτη.

«Δεν το περιμέναμε. Το μάθαμε ξαφνικά και του ευχηθήκαμε καλή πορεία. Είναι πολύ καλό παιδί. Η δουλειά μας είναι να συνεχίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα